Maketing ejercicios Tema 1

Páginas: 4 (956 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2013
Direcció de Màrqueting

1-Que s’entén per necessitat? Persegueix Starbucks cobrir les necessitats dels seus clients? En cas afirmatiu, identifiqueu les diferents necessitats que cobreix Starbucksi classifiqueu-les segons grups.
La necessitat és un component bàsic de l'ésser humà que afecta el seu comportament, perquè sent la manca d'alguna cosa per poder sobreviure o senzillament per estarmillor. Per tant, la necessitat humana és el blanc al qual apunta el màrqueting actual per complir una de les seves principals funcions, que és la d'identificar i satisfer les necessitats existents.La necessitat és "un estat de carència percebuda" "inclouen necessitats físiques bàsiques d'aliments, roba, calor i seguretat; necessitats socials de pertinença i afecte, i necessitats individuals deconeixement i autoexpressió.
Si. Principalment es poden distingir dues necessitats: les fisiològiques i les socials. Dintre de les fisiològiques entre el servei essencial que ofereix, la venda decafè elaborat, begudes calentes, i altres begudes, a més d'entrepans i alguns altres productes.
D’altra banda dintre de les necessitats socials entre la necessitat de relacionar-se, ser part d'unacomunitat, d'agrupar-se en famílies, amb amistats o en organitzacions socials. Entre aquestes es troben: l'amistat, la companyonia, l'afecte i l'amor i en Starbucks procuren cobrir aquestes necessitats.2-Descriviu bàsicament els perfils de clients (tracteu d’identificar-los amb una denominació/etiqueta) de Startbucks. Establiu una associació entre els grups que identifiqueu i els productes i elsserveis que ofereix.
Considero que Starbucks atrau un tipus de consumidor jove, urbà, de classe mitjana-alta que fa del cafè una element socialitzador, prendre cafè d'una manera que fomenti lesrelacions humanes. Starbucks no es dirigeix ​​a aquest segment de la població que es pren un cafè normal i corrent, ni a la client habitual d’altres cafeteries. El que descric són joves que no van a un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ejercicios tema 1 electroestética
  • Ejercicios tema 1 FOL
  • Ejercicios Temas 1 6
  • Ejercicios Finales Tema 1
  • EJERCICIOS CORRESPONDIENTES AL TEMA 1
  • Ejercicios Tema 1
  • Ejercicios TEMAS 1
  • Solución Ejercicios Tema 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS