Males posturas

Páginas: 4 (805 palabras) Publicado: 11 de mayo de 2013
Males postures que realitzem a la vida quotidiana
La mala postura pot ocurrir en varies zones del cos però hi ha mètodes per realitzar-la correctament.
La lordosi lumbar :
Aquesta mala posturaes produeix a la zona de la espatlla, concretament, la zona cervical y la lumbar. Realitzem la lordosi lumbar perquè l'esquena li falta millora els músculs a la zona lumbar i suporta molta tensió alllarg de la jornada. també pot estar provocat per la forma de vida o per la genètica de cada individu.
El problemes que afecten el nostres cos quan es produeix una lordosi patològica lumbar, esprodueix una rotació de la pelvis, anant les parts superiors dels ossos del maluc cap endavant i cap avall trobant-se en posició de anteversió. Aquesta posició de la columna i de la pelvis fa que elsmúsculs que contracturen siguin: espinals lumbars el Recte anterior del quàdriceps Mentre que els músculs que s’elonguen són: Abdominals Glutis i squiosurals.
La manera de corregir-la es fent exercicicom per exemple: natació, Salt en alt estil ventral, qualsevol estil ja que tots treballen l'equilibri pèlvic per mantenir la línia de flotació que es practica amb el cos.
La miopatia:
La miopatiaés un conjunt de nombroses malalties musculars de causes diverses. Realitzem la miopatia perquè fem una mala posició dels peus quan ens asseguem que pot començar de la etapa de la infantesa o la etapaadulta.
Els problemes que pot afectar al nostre cos poden ser una contractura muscular al nivell dels músculs de la columna vertebral al nivells dels malucs, a les parts superiors ( els braços),i elsinferiors( les cames),així, es pot produir una mala circulació.
La manera de corregir-la és fent esport que consisteixi en córrer, com per exemple : el atletisme, el futbol, el basquet...

Lacifosi:
La cifosi Procés patològic de la columna vertebral caracteritzat per augment de la curvatura a la columna toràcica.  Realitzem la cifosi perquè pot estar afectada pels mals hàbits...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Malas posturas
  • la mala postura
  • malas posturas
  • mala postura
  • Consecuencias De Malas Posturas
  • problemas de mala postura
  • MALAS POSTURAS DE LA VIDA COTIDIANA
  • investigacion malas posturas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS