Martí Luter preguntes 2 Eso

Páginas: 2 (325 palabras) Publicado: 8 de febrero de 2015
1.
Marti luter: va naixer al 10 de novembre de 1483 ell va començar la reforma religiosa protestante, ell va pasar la Blibia del Latin al Aleman, i va morir el 18 de febrer del1546(62 anys)

Carles V: va naixer a l’any 1500 el 24 de febrer ell es el emperador de Alemania y va morir al 21 de septembre del 1558(58 anys)

Lleo X: Va naixer el 1 dedesembre de 1475 va ser el papa i va fer La construcció de la Basílica de Sant Pere del Vaticà, i va morir al 1 de desembre de 1521 (als 45 anys)

2.
per que la esglesia veniaingurgencies que decien que permitien salvarse de viure en el infern o moltes de les mentires que es inventaven, per que tampoc permitien al poble la Biblia ni pasarla a altre idioma, iperque en la Biblia es deia que deu queria a tots per igual sense pagar ni una ingurgencia perque la esglesia mentia per a guanyar diners.

3.
Els protestans seguien solament perla Biblia, els catolics diuen que es igual de important la Biblia com les lleis del ritos catolics romans de la esglesia.

4.
Parlem de tres grups principals :
- Las Iglesiasluteranas
- Las Iglesias calvinistas o protestantes reformadas
- Las Iglesias anglicanas. Su doctrina tiene puntos calvinistas mientras que su organización y liturgia essemejante a la católica.
Les diferencies entre les esglesies protestans son en quan a la interpretació de la Biblia. Ja que els protestants admiteixen tan sols les escritures peròsense tradició ni Magister.

5. El Papa va declarar a Lutero com a hereje i el va excomulgar, es a dir, el va deixar separat de la comunitat de L'Esglesia Catòlica.
6.
Em pareixcorrecte, ja que en cas de que una Revolució tan sols siga per a destroir i no renovar amb noves idees lo destroit no serveix de res, en eixe cas es preferible una renovació
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Martí Luter
  • Martí Luter
  • Martí Luter King
  • Marti luter
  • Preguntas 2
  • preguntas 2
  • Pregunta 2
  • Pregunta 2

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS