Memoria Monitores

Páginas: 11 (2529 palabras) Publicado: 17 de octubre de 2012
Andrea Anter Brugueras
Setmana blanca 2011
8 al 11 Març


 
INTRODUCCIÓ
En aquesta memòria valorarem tot el que fa referència  les activitats, com han anat si han agradar o no, si em tingut que fer algun canvi etc.
Parlarem dels participats tan dels infants com de l’equip de monitores. Quina ha sigut l’actitud i la motivació, com han anat aquets 4 dies, les incidències que ens hem trobati casos especials. Sobre els monitors com ens em coordinat, com a sigut l’actitud envers la feina i envers els nens.
També explicarem quins han estat els espais en els que hem treballat i que ens ha deixat l’escola per utilitzar i farem la valoració d’aquests. Coses negatives i coses positives d’aquests espais.
Així com del servei de càtering del menjador de l’escola.
I per finalitza farem unbalanç de com han estat les relacions en general entre l’equip i l’escola, els pares, l’ AMPA...
 
 
 
 
 1a PART
 
VALORACIÓ CENTRE D’INTERÈS
El centre d’interès ha estat el sistema solar. Al ser un centre d’interès molt predeterminat totes les activitats han estat molt ambientades tenint en compte aquest tema .
Els  infants estaven molt entusiasmats al començar la setmana  ja que tenienmolt assumit quin era el centre d’interès. A casa ja els havien parlat sobre quin tema anava el casal de setmana blanca, per aquest motiu va ser molt fàcil motivar-los i fer que s’interessessin per les activitats programades.
El sistema solar és un centre d’interès prou ampli com per poder-lo desenvolupar amb facilitat i poder organitzar varies activitats en les estones lliures.
Al ser només 4dies no s’ha pogut aprofundir tant com ens hauria i els hauria agradat.
 
 
 
TIPOLOGIA I SEGUIMENT DE LES ACTIVITATS
Vaig dividir els participats en dos grups, per una part els cursos que fan referència a l’educació infantil i per l’altre part primària ( només estaven apuntats nens de cicle inicial.).
La majoria de nens de cicle inicial cursaven el primer curs.
Per fer les activitats mésplàstiques dividíem els dos grup però en canvi en les activitats més lúdiques estàvem tots junts ja que no eren gaires infants i així també els grans ens ajudaven en la cooperació amb els més petits.
El dia que varen venir a fer el Planetari primer va entrar P3 i P4 ja que el  programa estava adreçat aquestes edats i després em el següent programa la resta.
Les activitats estaven programades duesal matí i dues a la tarda, la majoria de les activitats del matí quedaven curtes en referència a la programació establerta, per tant es van fer activitats lúdiques, cançons...
Pel que fa a les tardes, al ser pocs nens, van ser molt tranquil·les. Teníem temps per estar per ells i ajudar-los en el que necessitaven.
 
 
 
CANVI RESPECTE LES ACTIVITATS
Pel que fa el canvi d’activitats dir que hiha hagut bastants canvis per diferents problemes o circumstàncies.
El primer dia vam tenir la visita del tècnic que ens va fer el Planetari audiovisual i els jocs de l’univers. Per la tarda ens tocava les fitxes de l’univers però no teníem el model de les fitxes per tant no es va poder fer, en lloc d’això, vaig decidir dibuixar l’astronauta per muntar i vaig fer fotocòpies a l’escola, van sortirmolt contents ja que s’ho van endur a casa.
El segon dia a primera hora abans d’esmorzar  vam fer les fitxes de l’univers que no havíem pogut fer la tarda anterior. Després d’esmerçar i per la tarda les activitats que estaven programades es van seguir amb normalitat. La dinàmica programada no sortia en lloc com havia de ser.
El tercer dia tornàvem a tenir visita del tècnic que ens va ensenyarl’univers en 3D i posteriorment ens va ajudar a fer els coets i  a fer-los enlaira. Per la tarda les fitxes de la Terra. Els nens que marxaven a casa al matí durant estones lliures feien alguna fitxa ja que les mares volien que les tinguéssin igual que els demés.
Per últim el dia 11 a primera hora teníem que fer la gimcana dels planetes perdut que no va poder ser realitzada ja que per falta de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Memoria Monitor Tiempo Libre
  • Partes del monitor y tipo de memorias
  • memories monitor de lleure
  • memoria curs monitor lleure
  • memoria practicas monitor tiempo libre
  • Memoria monitor
  • Memoria Monitor
  • Memoria monitor/a

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS