Metges sense fronteres.

Páginas: 2 (467 palabras) Publicado: 25 de noviembre de 2013


Metges sense fronteres és una organització mèdica i humanitària internacional que aporta la seua ajuda a les víctimes de catàstrofes d’origen natural o humà i de conflictes armats, sense ningunadiscriminació de raça, sexe, religió, filosofia o política.
Objectius
MSF té com a principal objectiu la ajuda sanitària a aquells pobles més necessitats del Tercer Món. El seu camp d’acció esdesenvolupa en situacions de catàstrofe (terratrèmols, èxodes, guerres, etc.) o en països en via de desenvolupament que no tenen els recursos econòmics o humans suficients per cobrir les necessitats mésbàsiques de la seua població. Altre gran objectiu de l’organització es sensibilitzar a la població dels països desenvolupats sobre la situació i els problemes dels països del “Tercer Món”.
Campsd’actuació
Médicos Sin Fronteras es conocida principalmente por sus programas de emergencia, debido a la espectacularidad de estas acciones.
Desde su creación, Médicos Sin Fronteras, ha aumentado laayuda médica y ha ampliado su actividad diversificándola. Actualmente trabajamos en cinco grandes campos de acción:
Programes d’assistència tècnica: MSF forma i recicla al personal local per a queposteriorment aquest assumeixi la responsabilitat dels serveis sanitaris. A més busca també estratègies de autofinançament per assegurar aquesta viabilitat futura. Per últim, duu a terme la organitzacióglobal dels serveis de salut, el que també engloba la rehabilitació o construcció d’estructures sanitàries bàsiques.
Camps de refugiats: La ajuda de MSF als refugiats consisteix en el establiment decentres d’escollida adaptats, l’organització de dispensaris i hospitals, assistència sanitària, realització de campanyes de vacunació i prevenció d’infermetats contagioses.
Situacions de conflicte: Laacció de Metges Sense Fronteres front situació es de conflicte consisteix en l’organització de l’assistència mèdica, transport i distribució de medicaments, i assistència permanent en los...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Metges Sense Fronteres
  • Sense Fronteres
  • Informació Mans Unides Y Metges Sense Fronteres
  • Llibre De Sense Fronteres
  • educació sense fronteres
  • pallasos sense fronteres
  • Resum Un Cavaller Sense Fronteres
  • Senso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS