pallasos sense fronteres

Páginas: 2 (302 palabras) Publicado: 2 de junio de 2015
Payasos sense fronteres

Són artistes professionals que porten un llarg recorregut en el món del circ, teatre o altres disciplines. Fan espectacles com a pallassos. Aquestspallassos treballen voluntàriament en projectes internacionals. Es fan dir pallassos sense fronteres, ells paguen totes les despeses necessàries que poden dur a terme en la seva tasca,però no hi cobren res. Ells i elles decideixen com, quan, amb quins recursos i de quina manera complir la missió de pallassos sense fronteres.
El 1993, de la mà de Tortell Poltronaes va funda aquesta organització. La seva missió és millorar la situació emocional de la infància que pateix conflictes o catàstrofes naturals mitjançant espectacles còmicsrealitzats per pallassos i pallasses. Encara que la seva finalitat és fer espectacles a l'estranger, donada a la seva popularitat de càracter humanitari, també duen a terme projectes pera la infància més desafavorida d'Espanya. El seu principal objectiu es fer riure, i que quan ho fan, s'oblidin de lo malament que estan pasant-ho o de les destrosses,ect...


Quanva vindre a explicar de que es tractava pallassos sense fronteres, ami no em feia molta gràcia, perquè pensava que vindria disfrassat típic de pallasso i no m'agraden gaire, peròprimer a la xarrada anava vestit normal, i quan va fer l'espectacle, anava amb un barret i roba mes o menys normal. A la xarrada van haber-hi problemes tècnics, però hi feiengràcia. En trenta minuts ho va explicar tot molt bé. I ens va quedar molt clar del que feien a les zones poc desenvolupades. Ens va passar videos i fotogràfies de quan estan fentespectacles i la veritat els nens se'ls veu molt feliços. Ami em va agradar bastant, encara que l'espectacle no em va fer molta gràcia, però els nens petits els hi feia més gràcia.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sense Fronteres
  • Llibre De Sense Fronteres
  • Metges Sense Fronteres
  • Metges Sense Fronteres
  • educació sense fronteres
  • Metges sense fronteres.
  • Resum Un Cavaller Sense Fronteres
  • Senso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS