educació sense fronteres

Páginas: 2 (276 palabras) Publicado: 23 de marzo de 2014


Qui son?

-Educació Sense Fronteres som una Organització No Governamental de Desenvolupament que es independent i sense ànim de lucre que promou, des de 1988, el dret universal auna educació transformadora.

-Son cooperativistes en 11 països d'Amèrica Llatina i de programes de sensibilització a Espanya, treballem perquè cada vegada més persones i
col·lectiusparticipem en la construcció d'un món més just, equitatiu i solidari.La educacio no es numes un dret sino també la principal eina per transformar positivament la vida de les persones.Que fan?

Cooperativa internacional:

-Promoven i acompanyen processos de millora educativa en poblacions vulnerables . Amb organitzacions locals amb les que comparteixen valors i laconvicció del poder transformador de l'educació.

-Treballen amb les comunitats educatives i la societat civil organitzades per ajudar-los a defensar els seus drets i promoure unareflexió i un intercanvi d'experiències en favor d'una educació universal de qualitat.

Educacio per l'accio:

-En un món globalitzat, el desenvolupament dels països del Sud, requereixtambé d'actuacions en els països del Nord, per generar processos de canvis i contribuir a crear una societat compromesa en la lluita contra els desequilibris mundials.

-D'altra banda, lacrisi econòmica amenaça amb retallar drets socials també al nostre país, el que ens porta a realitzar actuacions d'incidència davant els governs per reivindicar una educació pública dequalitat per a totes les persones.




Educacio sense
fronteres








Webs

-http://www.educacionsinfronteras.org/es/12568-http://es.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Portada

Ainara i Aina


Si voleu saber mes informacio conegem a un noi que ens pot dir mes coses sobre ESF.

Aqui esta el telefon de la seva feina:

934.127.217
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sense Fronteres
  • Llibre De Sense Fronteres
  • Metges Sense Fronteres
  • Metges Sense Fronteres
  • pallasos sense fronteres
  • Metges sense fronteres.
  • Resum Un Cavaller Sense Fronteres
  • Senso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS