Miller

Páginas: 2 (409 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2015
Christiana Oduro 03/10/2014
E4B- Biologia
MILLER
A) Expliqueuquin és el problema que s'investigava en aquests experiments. Per quina raó la mescla de gasos inicial contenia hidrogen, metà, amoníac i vapor d'aigua? Per què es mantenia la temperatura al voltantdels 80oC ? Per què es realitzaven descàrregues elèctriques?

El Stanley Miller volia investigar com eren les condicions a Terra fa uns 3600 m.a amb l'ajuda d'un experiment. Va posar una mescla de gasosque hi havia a l’atmosfera primitiva i es va tancar el recipient a uns 80°C. Aquesta mescla de gasos consistia d'hidrogen, metà, amoníac i vapor d’aigua a descàrregues elèctriques entre doselèctrodes. Perquè Stanley volia imitar l'atmosfera primitiva que hi havia. Va haver de mantenir la temperatura a 80°C perquè a la Terra fa uns 3600 m.a tènia moltes activitats volcàniques i les descarregueselèctriques eren per ocupar el lloc dels raigs de sol.

B) En què es diferencia l'atmosfera actual de la primitiva? Quin paper han jugat els organismes en aquest canvi?

Els àcids nucleics contenennucleòtids i les proteïnes contenen aminoàcids. Alguns aminoàcids formen proteïnes i alguns nucleòtids formen els àcids nucleics- ADN. Aquestes biomolècules tenen una importància molt gran perquè en unamanera, tot això va provocar la síntesi de les primeres molècules orgàniques i a partir d'aquestes molècules orgàniques, es pot dir que s'hauria format la primera cèl·lula procariota. L'atmosferaprimitiva tenia una composició de CH4, H2O,CO, C02 i vapor d'aigua. Doncs podem dir que l'atmosfera primitiva no tenia oxigen com tenim ara però hi havia traces d'aigua. Quan la primera cèl·lula procariotava formar, aquestes cèl·lules van començar a duplicar-se perquè tenen ADN. Van evolucionar a cèl·lules més complexes perquè per alimentar-se havien de consumir els compostos orgàniques que hi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Miller
  • Millos
  • Mill
  • Millan
  • Miller
  • Mill
  • Millos
  • Mill

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS