mostra de contracte de lloguer

Páginas: 4 (880 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2013
Model de contracte d'arrendament d'habitatge

Ciutat, ….... de ......... de ………..

REUNITS:

D'una part, la Sra. ............. , major d'edat, de professió ..........., amb domicili a..................., i DNI núm. ............., i

De l'altra, el Sr. ............., major d'edat, de professió ............, amb domicili a ..................., i DNI núm.
.............

MANIFESTEM:1. Que la Sra. ............. és propietària de l'habitatge ....... situat al núm. ..... del carrer ........... de ..........., de ....... metres quadrats de superfície. L'habitatge està moblat i té unrebedor, un menjador-estar, ....... habitacions, ....... cambres de bany i una cuina.
El núm. de la cèdula d'habitabilitat de l'habitatge és ..............

2. Que el Sr. ............ estàinteressat a llogar aquest habitatge.


ACORDEM:

1. Arrendament. La Sra. ............. , l'arrendadora, cedeix en arrendament l'habitatge indicat al Sr. ............., l'arrendatari o llogater.2. Règim jurídic. Aquest arrendament es regeix pel títol II de la LAU i, supletòriament, per aquest contracte i pel Codi civil.

3. Objecte. L' objecte de l'arrendament és l'habitatge ja esmentat, dela casa núm. ..... del carrer ........... de ..........., i comprèn el seu interior i els annexos següents:
...........................................................................................................................

4. Destinació. Aquest pis es destinarà primordialment a habitatge permanent de ...........
(el llogater i la seva família estricta; el llogater, el cònjuge noseparat legalment o de fet, la seva parella estable o els fills que depenguin del llogater o de la seva parella o cònjuge).

5. Durada. L'arrendament es pacta per una durada de ... anys, termini quecomençarà a comptar des d'avui.
-o. L'arrendament es pacta per una durada de dos anys que són prorrogables potestativament per part del llogater i obligatòriament per a l'arrendador, d'any en any...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • mostros
  • Contractes
  • Contract
  • Contractos
  • los mostro
  • Mostra
  • Contract amendment
  • Contract efficent

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS