Nit De Divendres

Páginas: 4 (895 palabras) Publicado: 7 de diciembre de 2012
Resum
El llibre tracta sobre una colla d’amics que té la tradició d’ajuntar-se tots els divendres per a oblidar tots els seus problemes. Per a ells, els divendres són sagrats: res de novies ni decompromisos familiars. El cap de setmana comença el divendres a la nit, quan tots es reuneixen Els amics són: Ismael, Marià, Serafí , Llàtzer i Josep Lluís.
Aquest no era un divendres qualsevol, si noque era l’últim divendres, i per això havia de ser especial. A Ismael l’acabava de deixar la novia, i estava trist i deprimit; a Marià son pare l’havia deixat penjat i per això estava cabrejat ambell; la mare de Serafí havia tornat a recordar el seu germà Jaume, i Serafí s’odiava a ell mateix per no tindre el valor de posar fi a aquella situació de estar recordant constantment a Jaume; Llàtzernecessitava descansar després de treballar durament al taller durant una setmana; Josep Lluís havia discutit amb la seua germana, i estava trist per què no volia que estigueren tan distanciats. Pertant, tots els amics necessitaven divertir-se i evadir-se de la realitat més que mai.
Josep Lluís i Llàtzer van quedar i se’n van anar al bar. Com era divendres, Josep Lluís va haver de deixar a Petra ianar-se’n amb els seus amics. Llàtzer volia droga, així que per tal d’aconseguir-ne va preguntar a tot el mon si li’n venien, però ningú no en tenia.
Per altra banda, estaven Serafí i Ismael al barprenent unes braves. Marià ja s’havia passat per tres bars diferents on solien anar, i no trobava a ningun dels amics. Per fi va vore a Serafí i a Ismael, i Marià i Ismael van tindre una xicotetadiscussió.
Els cinc es van ajuntar, i com que el temps anava passant i s’avorrien, van decidir anar per la ciutat de bar en bar demanant droga. Llàtzer va entrar a un bar en busca de xocolate, perònomés li oferien pastilles, i no era el que estaven buscant.
Es van trobar amb quatre skins, i es van barallar. Podria haver acabat molt mal, ja que Ismael quasi perd l’ull perquè un skin li va pegar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nit de divendres
  • Nit De Divendres
  • Resumen nit de divendres
  • Nit
  • Nito
  • Nites
  • nita
  • Que es el nit

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS