Normes Entrenadors a Sagunt

Páginas: 3 (677 palabras) Publicado: 3 de febrero de 2015
FUNCIONAMENT I NORMES BÀSIQUES

Horaris: els equips i sobretot els monitors deuran estar com a mínim 30 minuts abans de l’hora fixada de joc per a ajudar en l’organització del partit. Així com ferun calfament general i específic suficient per a que eviten possibles lesions i preparen els jugadors físicament per al partit.
Calendari: evitar alterar el calendari de la competició per a donarsensació de serietat i professionalitat en la nostra tasca. Si per diversos motius s’ha d’ajornar un partit es realitzarà amb prou dies d’antelació (mínim 4 dies naturals, és a dir, el dimecres) per apoder organitzar i coordinar la competició (pistes de joc, arbitratges, equips contraris, etc). El calendari coincidirà amb el calendari oficial del curs escolar comprenent el període d’ octubre amaig.
Ajornament de partits: davant la impossibilitat de jugar algun partit en determinada pista se comunicarà als coordinadors de l’Escola per a intentar jugar el partit en altre camp de joc. Si noexistirà alternativa per a poder jugar el partit s’ajornarà intentant que se jugue amb la major brevetat possible (dins d’una setmana natural incloent dissabtes i diumenges) evitant així l’acumulació departits ajornats. Per això, els monitors deuran quedar d’acord amb el dia i l’hora que serà comunicat als coordinadors per a l’assignació de pista i àrbitres.
Assistència: l’assistència delsmonitors i dels àrbitres de l’EIB a les distintes activitats que se desenvolupen en l’Escola (reunions, partits, jornades de formació, tornejos, visites al València BC) és obligatòria. En cas de no poderassistir cal avisar als coordinadors.
Equipament: cada equip comptarà amb el seu propi equipament. Actualment les AMPA de cada escola faciliten equipatges però en cas de que no fos així l’EIB elsfacilitaria. En cas de que dos equips coincidiren amb el mateix color d’equipament l’equip que juga com a local hauria de jugar amb petos que facilitaria el coordinador. És obligatòria la devolució de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Teatro Romano De Sagunto
  • Normas
  • Normas
  • Normas
  • Normas
  • Normas
  • Normas
  • Normas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS