Objetivos danza creativa

Páginas: 8 (1911 palabras) Publicado: 17 de enero de 2011
Al principi de la classe i del trimestre, decidir les normes de la classe, i que les sàpiguen:
- Quan jo digui ‘comencem la classe’, totes seureu en un cercle, preparades per a començar la classe
- Durant la classe, no farem xivarri
- Escoltarem a la professora i li farem cas
- No tocarem el material, ni ens penjarem de les barres
- No molestarem ni distraurem a les nostres companyesPerquè es tranquil•litzin:
• Joc del ‘estic a prop?’
Les nenes s’estiren al terra amb els ulls tancats i els hi expliques molt suaument que caminaràs per tota la sala intentant no fer soroll. Hi hauran vegades que estaré a prop teu i vegades que no em sentiràs perquè estaré lluny. Quan sentiu que estic a prop vull que aixequeu una mà, i quan ja penseu que no estic a prop, la torneu a baixar. No ensen oblidem de mantenir els ulls tancats tota la estona, qui estigui més concentrada és qui millor em sentirà i sabrà si sóc a prop o si sóc lluny.

Calentament:
Lleugeret, sense parar: posar un cd i anar fent sobre la marxa, les coses que siguin més mogudetes amb les cançons més mogudes i els pdb amb una més tranqui
També pot ser el moment per a tranquil•litzar-les una mica, i els hi explicoperquè hem d’estar tranquil•les etc.

Exercicis d’agilitat:
moto, estrella, panxa a terra, bici, mans a terra, cavall, papallona (afegir els braços creuats agafant-se les cames), boleta, planxa (planxar-se la panxa quan estan amb les cames en papallona)…

En l’espai:
- Caminar posant tot el pes en diferents parts dels peus: cantos externs, interns, dits dels peus, talons, peus al cul,aixecant els genolls davant, fent flex amb els peus en en-dehors (com els pingüins), estirant les cames als costats com si fos un pèndol.  tot això es pot fer endavant, endarrere, cap als costats...
- Esquena de gat i de gos: que vagin movent-se i es parin en gat o gos, o que vagin canviant, que triïn elles en quina forma es paren etc.
- Equilibris sense material: aguantar a sobre d’una cama ambbraços creuats fins a contar a 3, amb la cama de suport estirada i l’altra cama en passé/en l’aire/movent-se, dibuixant en l’aire. Caminem totes en línea com princeses en relevé agafant-nos les mans però sense xafar-nos els dits d’un costat a l’altre de l’aula. Posició de l’avió, sobre una cama amb l’altra estirada com si fossim un avió, intentem no caure.
- Equilibris amb material: aros (trepitjarl’aro amb un peu i amb l’altre agafar l’aro i aixecar-lo aguantant la cama i amb les mans l’aro), pilota (intentar aguantar la pilota a sobre del cap o a sobre dels peus si estem estirades al terra)...
- El dinosaure/l’animal prehistòric: mans i peus al terra, en forma de triangle, i ens aguantem aquí, després caminem amb el cap que mira entre les cames (explicar que som uns animals prehistòricsintentant estirar les cames i els talons a terra, que no és fàcil però si ho fem a poc a poc se’ns allargaran les cames), anem endavant i endarrere, amb compte de no xocar amb les demés.

Trajectòries:
Anar d’un costat a l’altre de la sala amb una part del cos que inicia el moviment (el braç, el cap –per davant i per darrera– , el culete, la panxa, els peus, els genolls, els dits de lesmans...).

Treballar els nivells:
Alt, mig i baix  amb tot el cos i amb diferents parts del cos (només el braç, només la cama, només el cap..)

Jocs:
- Joc d’agafar el mocador:es divideix la classe en dos grups i una nena de cada equip ha de venir i agafar el mocador fent diferents coses (anant pel terra a quatre grapes com un gos, de puntetes, amb els peus en flex, crema el terra, nedant emb elsbraços, arrossegant tot el cos pel terra com si passessin per un túnel molt baixet, saltant amb els peus junts, com un soldat, com un soldat rus, movent els braços, movent el cap, movent el culete...) Es poden contar punts per equips i qui guanyi fa un ‘show’ davant de la classe.
- Twister corporal: totes en pinya en el mig de la classe, professora inclosa. Vaig dient amb quina part del cos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Danza Creativa
  • Danza Creativo
  • Danza Creativa
  • Tecnicas de danza creativa
  • Procesos creativos en danza
  • Preescolares y danza creativa
  • Objetivos Generales Clase De Danza
  • Objetivo De Comunicacion Y Concepto Creativo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS