Olives

Páginas: 4 (926 palabras) Publicado: 9 de noviembre de 2012
Tipus de Olives de Taula
Segons el Reial Decret 1230/2001, de 8 de novembre, pel qual s’aprova la Reglamentació Tecnicosanitària per a l’elaboració, circulació i Venda de les Olives de Taula, per laseva coloració es classifiquen en:
.- Verdes. Són les obtingudes de fruits recollits en el cicle de maduració abans de l’hivern i quan han arribat a mida normal. Aquestes olives són fermes, sanes, ino han de tenir altres taques diferents de les de la seva pigmentació natural. La coloració del fruit pot variar del verd al groc palla.
.- De color canviant. Obtingudes de fruits amb color rosat,rosa vi o castany recollits abans de la seva completa maduració.
.- Negres naturals. Obtingudes de fruits recollits en plena maduresa o poc abans d’ella, podent presentar, segons la zona de producciói època de la recollida, color negre vermellós, negre violaci, violeta, negre verdós o castany fosc.
.- Negres. Són les olives obtingudes de fruits que no estant totalment madurs, han estatenfosquits mitjançant oxidació i han perdut l’amargor mitjançant el tractament alcalí, havent de ser envasades en salmorra i preservades mitjançant esterilització amb calor, o mitjançant qualsevol altreprocediment autoritzat que garanteixi la seva conservació.

Com arreglar les teves propies olives a casa:
Com em vist les olives a confitar poden ser de diverses classes: verdes o negres i al mateixtemps podem preparar-les de tres maneres: senceres, tallades i trencades. La diferència fonamental és que les senceres es conserven durant més temps però arriben a tenir menys gust mentre que lestrencades cal consumir-les en menys temps i adquireixen sabors amb més intensitat.
Les olives negres es solen preparar senceres i degut al seu menys amargor solen necessitar menys temps per a la sevaelaboració. Les olives tallades es trobarien en un terme mig.
En la preparació artesanal de les olives per al seu consum podem distingir 2 fases: endolcir-les o treure l’amargor i la segona, l’amaniment...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • oliver
  • Oliver
  • El olivo
  • Oliver
  • Oliver
  • oliver
  • oliver:
  • LOS OLIVOS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS