Opinio sobre noves teconologies educatives

Páginas: 2 (469 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2011
Les noves tecnologies han de canviar també els mètodes d’estudi?

En un període molt curt de temps, el mètode d'estudi ha canviat notablement, s'ha passat d'escriure-ho tot a mà, a que els alumnesportin un ordinador portàtil i els professors facin servir presentacions o alguna pàgina web per a explicar els conceptes en comptes de la pissarra convencional.
Trobo que aquest canvi ha estat moltbrusc, ja que ha sigut un canvi molt ràpid. Suposo que més gent estarà d'acord amb mi.

A més a més, les noves tecnologies, les quals haurien de millorar els estudis respecte als antics mètodes,els empitjoren. Els estudiants no estan per la feina, els fascina poder tenir un ordinador a classe, i ells pensen que hi poden fer de tot, menys estudiar.
Molts d'ells juguen, o es connecten a webssocials quan els professors no estan prou atents. No és culpa dels professors, és culpa de l'alumnat, se'ls ha de mentalitzar que l'ordinador subvencionat per la Generalitat que ells fan servir, és unaeina de treball i no d'oci, o almenys a l'escola.
El control per part del centre, no és efectiu al 100 % ja que els alumnes s'empesquen qualsevol mètode per poder entrar a llocs on, per mitjà delsresponsable del control en els portàtils, s'ha denegat l'entrada.
Amb tot això, vinc a dir que s'han de canviar els mètodes d'estudi, ensenyar-los a utilitzar l'ordinador, no el Word i l'Exel com s'hafet fins ara, sinó a donar-li un bon ús, perquè els alumnes puguin aprendre d'una manera clara i correcta.
Per això proposo d'iniciativa, començar a ensenyar als alumnes fer-ne un bon ús des deprimària, ja què és allí on aprenen a utilitzar els ordinadors. A més, el control que ara es realitza a les aules de secundària, en les quals es fan servir els ordinadors, haurien de seguir tal i com estan,ja que encara que en sàpiguen fer un bon ús, s'ha de controlar.

Encara que qüestioni els mètodes d'estudi de les noves tecnologies i participi en una nova proposta per als usuaris d'ordinadors...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Opinio sobre la educacion en Mexico
  • Opinió personal sobre la Globalització
  • Opini n sobre el libro seis sombreros
  • Cuestionario Variado Sobre Las Tics (Teconologías De La Información Y La Comunicación)
  • HUMILDE OPINI N SOBRE LA OBRA MAESTRA
  • 14 3 Opini N Sobre Consolidado
  • Ejemplo de articulo de opinios sobre el embarazo en la adolescencia
  • Trabajo Unidad 3 comparta su opini n sobre

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS