Oscar

Páginas: 3 (570 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2012
Última Hora

Hola bon dia radiooients, la secció que em pertoca s’anomena Última Hora, on recopilarem els successos informatius del cap de setmana més rellevants i us mantindrem informats sobre lesnotícies esportives. El meu nom és Óscar Medina.

Notícies vàries
Política

Rajoy diu que Espanya està essent rebregada com una llimona per Zapatero i ens aporta la idea de noves formes desortit de la crisi. En canvi el PSOE parla en boca de Rubalcaba i ens informa que sortirem de la crisi si seguim confiant en el sistema polític proposat per els socialistes.

Societat

L’ajuntament deOlmedo de la Cuesta a la província de Cuenca posarà a subhasta solars d’uns 150 metres quadrats de la zona a preus molt econòmics per incentivar l’arribada de població, ja que, ostenten lacaracterització de poble més envellit d’Espanya. Actualment viuen unes 15 persones i 32 empadronades.

La policia intercepta un enviament de droga prevenient de Sud-amèrica d’uns 60 quilograms de cocaïnaocults en uns taulons de fusta. Han detingut a 10 persones implicades en l’assumpte i 2 eren empresaris catalans que van posar a disposició d’aquesta xarxa la cobertura il·lícita de la seva empresa. Ambaquestes detencions ja sumen 66 narcotraficants imputats.



Fútbol

La classificació de la lliga BBVA cada vegada està més ajustada. El barça té una lleugera avantatge sobre el Real Madrid segonposicionat. La resta de zones europees està composada per Villareal i Valencia a la Champions League i Espanyol i Atlético a la UEFA League. La zona de descens de la primera divisió de la lligaespanyola està composada per el Saragossa, Levante i Almeria.

Els partits de la jornada són:


València 4 – 3 Màlaga
Barcelona 3 – 0 Racing (Còmoda victòria dels blaugrana davant un equip ques’enfonsa cap a la meitat de la taula de la lliga).
Sevilla 4 – 1 Levante
Sporting 0 – 1 Atlético
Zaragoza 1 – 0 Deportivo
Getafe 1 – 3 Espanyol
Almeria 3 – 2 Osasuna
Villareal 2 – 1 R.Sociedad...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • oscar
  • Oscar
  • Oscar
  • Oscar
  • Los Oscares
  • Oscar
  • OSCAR
  • Oscar

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS