Pac 1 Negociació Conflictes Ii

Páginas: 4 (834 palabras) Publicado: 19 de abril de 2012
Objectius
1. Obtenir una visió global del desenvolupament de la Psicologia com a disciplina científica al llarg del segle XX i l’actualitat 2. Conèixer els principals corrents teòrics amb especialèmfasi en els que avui en dia conformen la Psicologia. 3. Començar a desenvolupar una visió crítica que ens permeti reconèixer els supòsits en els quals basem les nostres actuacions al món quotidiài laboral. 4. Començar a reflexionar sobre els efectes psicosocials que provoca tota intervenció.

Presentació de la prova
La presència de la psicologia a la nostra societat és cada vegada mésgran. De fet, en poques parcel·les de la nostra vida no hi és present. Des de temes relacionats amb l’organització del treball, passant per l’educació, el medi ambient o diferents aspectes sanitaris isocials podem trobar aportacions de la psicologia. Però això no ha estat sempre així. La psicologia com a disciplina científica tot just ara ha complert cent anys, i al llarg del segle XX lesdiscussions al seu voltant s’han multiplicat amb l’objectiu de poder trobar les claus que obrin la porta a l’explicació de l’ésser humà. En aquest primer mòdul teòric, La psicologia i l’estudi de la menthumana, s’exposa la trajectòria de la psicologia des que va néixer com a disciplina científica fins els nostres dies. És un repàs de les posicions epistemològiques i metodològiques que han guiat latasca psicològica, i també de la relació que han tingut amb la resta de les ciències socials i les humanitats. I tot plegat sense deixar de banda el marc històric i cultural en què sorgiren les diferentspropostes. Per aquest motiu s’aborden les relacions de la psicologia amb la filosofia, amb la lingüística, amb la sociologia o amb la tecnologia.

La PAC I consta de tres parts: 1. Primera part:En la primera part de la PAC caldrà que reflexioneu en torn a les diferències existents entre aquelles corrents que es centren en l’estudi del significat i aquelles que es desenvolupen a partir del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pac 1 Negociació De Conflictes
  • Pac 1 Matematiques multimedia II
  • Negociació de conflictes. Negociació integradora
  • Conflicto y negociacio
  • CONFLICTOS Y NEGOCIACI N DIAPO
  • Pac1 negociacio de conflictos
  • Conflicto y Negociaci n
  • EL ESTADO DEL CONFLICTO Y LA INCIERTA NEGOCIACI N

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS