PAC1

Páginas: 2 (324 palabras) Publicado: 30 de septiembre de 2014
Durkheim
1.
Després de llegir el text i analitzar-ho veiem que per Durkheim l'educació és un fet eminenment social.
La seva manera de pensar sobre l'educació esta lligada al context socialipolitic del moment i es l'Estat qui marca les pautes a seguir.

Amb una mateixa manera d'educar garantida i controlada per l'Estat es perpetua la societat del futur amb una homogeinització de lesnovesgeneracions joves una vegada ja son adultes

Si un jove s'eduques de manera diferent a l'establerta ja en l'etapa adulta trobaria que la seva educació no es correspon per res amb la societat enlaque viu.

L'educació es exercida per les generacions adultes sobre les generacions joves ja que son aquestes primeres les que saben les tradicions i costums per tal de perpetuar la mateixasocietatuna vegada darrrere l'altre.

L'educació crea en en el jove un esser nou.

2.

L'educació hi té que haver-hi dues generacions,una d'adults que exerveix l'acció sobre la generació de joves.Téla missió d'inculcar al jove unes pautes a seguir que son les tradicions i costums de la societat del moment.

L'educador segons Durkheim té que tenir unes especials garanties que unicamentpotjutjar l'Estat i es aixi ja que es aquest qui controla el que s'ha d'ensenyar als alumnes.

L'educand es un jove asocial que a través de les ensenyançes pugui viure en societat ja que un jove queno fosadaptat a la societat seria antisocial

L'acció educativa es inculcar a la generació de joves una serie de valors per poder estar en la societat del moment que té un context social ipoliticdeterminat.
Pàgina 1




PAC 1 TEORIA DE L'EDUCACIÓ-


Finalitat de l'educació es perpetuar la societat i que la societat sigui tot igual que es pugui.

3.

Al analitzar a Durkheimveiemque vol perpetuar la societat del demà amb una "socialització metòdica de la generació jove"
Aquesta tipus d'educació controlada per les generacions adultes que fan que els joves continuin el......
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pac1
  • pac1
  • Pac1
  • Pac1
  • PAC1
  • PAC1
  • Pac1 rrhh
  • PAC1 TEAN

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS