Pearl harbor

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (997 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 23 de diciembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
FITXA TÈCNICA
TÍTOL ORIGINAL: Pearl Harbor
ANY: 2001
DURACIÓ : 170 min
PAÍS: USA
Direcció: Michael Bay
GÈNERE: Bèl·lic. Acció. Drama. Romàntic | II Guerra Mundial. Pearl Harbor.Interpretació: Ben Affleck (Rafe McCawley), Josh Hartnett (Danny Walker), Kate Beckinsale (Evelyn Johnson), Cuba Gooding Jr. (Doris 'Dorie'Miller), Dan Aykroyd (capità Thurman), Tom Sizemore (Earl), WilliamLee Scott (Billy), Greg Zola (Anthony Winkle), Ewen Bremmer (Red), Alec Baldwin (Doolittle), James King (Betty), Catherine Kellner (Barbara), Jennifer Garner (Sandra), Michael Shannon (Theo), Jon Voight(president Roosevelt), Matthew Davis (Joe), Mako (almirall Yamamoto).
Guió: Randall Wallace
Producció: Jerry Bruckheimer i Michael Bay
Producció executiva: Randalla Wallace, Bruce Hendricks, ChadOman, Mike Stenson y Barry Waldman. 
PRODUCTORA: Touchstone Pictures / Jerry Bruckheimer Films
Direcció artística: Jon Billington, Geoff Hubbard, Martin Laing y William Ladd Skinner.Muntatge: Roger Barton, Mark Goldblatt, Chris Lebenzon y Steven Rosenblum
Música: Hans Zimmer
Fotografia: John Schwartzman
Disseny de producció: Nigel Phelps.
Vestuari: Michael Kaplan.
Decorats: JenniferWilliams.

Primera Escena
Temps: minut 31:32 fins minut 33:10
En aquesta primera escena que he escollit de la pel·lícula de Pearl Harbor es pot veure al president nord-americà Franklin DelanoRoosevelt en l’any 1941 en el precís instant d’entrar en la seva cadira de rodes a la sala de reunions del Congrés per tractar assumptes sobre la Segona Guerra Mundial (que de moment es limitava només a Europa)i per discutir la seva posició en aquest conflicte amb els membres del govern. En aquest temps els Estats Units es mantenien en una posició bastant neutral sense intervenir directament en la guerra,només donant suport i subministraments a les nacions que s'enfrontaven a l'Eix, és a dir, als seus aliats (sobretot a Anglaterra i a l’URSS).
El president comença dient que els dirigents de l’URSS...
tracking img