Película de Darwin

Páginas: 3 (601 palabras) Publicado: 16 de enero de 2015
1. Que hagués passat si l’Emma hagués cremat el llibre?

Apart del que seria més obvi: que el món cambiaria tal i com el coneixem i que es possible que “la teoria de l’evolució” fos nomès un mite,o que es quedés en una simple teoria. El més segur es que una altre persona ho hagués publicat com per exemple en Wallace, no potser de la manera tant extraòrdinaria com en Darwin, però si que se lipodria apropar.
L’altre diferencia hauria afectat a la relació entre l’Emma i en Darwin. Com es sentiria algú, desprès de veure amb les seus propis ulls que la persona en la que més confia destrueixtots els anys d’esforç, totes les hores dedicades? I sobretot, que el patiment i els moments de soletat que ha passat en Darwin passarien a no valdre res.

2. Si Darwin no s’hagués atrevit apublicar-ho, què hauria passat? I si el carter hagués perdut el manuscrit?

Jo crec que en Darwin es sentiria decepcionat amb ell mateix, ja que com es pot veure en la pel·lícula, la persona a la que mésestimava era la seva filla, i ella confiava completament en els ideals del seu pare i en tots els seus coneixements. No publicar-lo hauria comportat una gran decepció en l’Anne, i una lluita eterna enell mateix preguntan-se si el correcte hauria sigut publicar-ho. Jo crec que en la història de la vida d’en Darwin, el seu cor estava dividit entre les dues dones de la seva vida, i paral·lelament,cada una d’ella representa allò en que el que ell creia: La ciència ( Anne ) i la religió ( Emma ).
Si el carter hagués perdut el manuscrit, la decepció hauria sigut molt gran igualment pero no espodria comparar amb la decepció de no haver fet el que el cor et deia, és a dir, tu has tingut la volunat de fer-ho i la valentia.
No crec que hagués tornat a reescriure la obra, ja que en aquellaèpoca totes les explicacions del perque succeïen les coses estaven relacionades amb Déu, i en aquest cas no hauria sigut menys. Penso que haurien pensat “ Si el manuscrit no s’ha arribat a publicar es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ensayo de la pelicula: La pesadilla de Darwin
  • Resumen De La Película La Pesadilla De Darwin
  • Pelicula darwin(annie)
  • Reseña De La Película
  • Critica Película La Pesadilla De Darwin
  • La creacion, pelicula de darwin
  • Reflexión De Películas Galápagos Y La Pesadilla De Darwin
  • Reseña Sobre La Película "La Pesadilla De Darwin"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS