Pena de Mort

Páginas: 4 (926 palabras) Publicado: 18 de mayo de 2015
Pena de mort






Jenny Noriega 4B

Pena de mort
Definicions:
Principals mètodes d’execució.
Teories:
Cita i explica cinc raons a favor i en contra de la pena de mort.
Situació de la pena de morten el món en el món actual: Països i exemples de casos. Podeu aportar estadístiques d’Amnistia Internacional.
Església i Pena de mort. Consulteu dades del Catecisme de l’Església.


Definicions:
-Penade mort: és l’execució d’un presoner com a càstig d’un crim o d’un delicte.

-Corredor de la mort: és el nom que se li dona a la cel·la dels condemnats a mots. Allà és on esperen a ser executats.-Botxí: és la persona que té l’ofici d’executar les tortures, càstig i pena de mort.

-Indult: és l’acte mitjançant el qual es causa l’extinció de la responsabilitat penal, i suposa el perdó de la pena.La persona segueix sent culpable però no compleix condena.

Principals mètodes d’execució.
-Forca: és un instrument consistent en un conjunt de tres pals, o bigues, dos a terra i el tercer travat ambels altres dos, que s'utilitzava per penjar els condemnats a aquesta pena.


-Decapitació: és un mètode per aplicar la pena de mort consistent en separar el cap del tronc de la persona amb un objectetallant, usualment una destral una espasa o la guillotina.



-Lapidació:és un mitjà d'execució molt antic, consistent que els assistents llancin pedres contra el reu fins a matar-lo. Com que unapersona pot suportar cops forts sense perdre el coneixement, la lapidació pot produir una mort molt lenta.

-Mort a la creu: é s un mètode d'execució, on el condemnat és lligat o clavat en una creu defusta, entre arbres o en una paret, i deixat allí fins a la seva mort.


-Guillotina (França): és un instrument de tall consistent en una gavineta que cau guiada per dos muntants verticals. Pot caure envertical lliurement o ser accionada manualment en diversos sentits. En un pricipi el tall de la fulla era horitzontal però posteriorment s'obtà per un tall inclinat, ja que tallava millor i més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • pel·lícula pena de mort
  • la pena de mort
  • Pena De Mort
  • pena de mort
  • Pena De Mort
  • La Pena De Mort Etica
  • peli pena de mort, analisis ètic
  • Reinserció dels presos o pena de mort

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS