Pereza (Grupo Español)

Páginas: 2 (385 palabras) Publicado: 22 de mayo de 2012
[pic]

[pic]


Amanda Martínez Trigo 3ºC


[pic]

Pereza és un grup de música pop-rock madrileny. Està integrat per dos components; José Miguel Conejo Torres conegut comLeiva, que és el baix i veu, i Rubén Pozo Prats, el guitarrista i veu.

Han gravat ja sis àlbums: Pereza, Algo para cantar, Animales, Los amigos de los animales (un disc recopilatori publicat l'any2006 on han col·laborat artistes com Amaral o Bunbury), Aproximaciones i, finalment, Aviones.

L'any 1999 s'ajuntaren el dos components actuals, a més del bateria Tuli. Començaren la seua carreramusical a les principals sales madrilenyes tocant temes amb influències del grup musical The Rolling Stones. Un caçatalents els veié en directe i immediatament diposità en ells la seua confiança. Enaquest moment, van gravar el seu primer disc: Pereza (2001).

Per al segon disc, Algo para cantar (2003), Pereza es redueix a dos membres. Les composicions han crescut i mantenen un fi equilibri entrel'estil canalla i la melodia, agradable per a tots els públics. Començen un viatge per la península on sumen uns doscents concerts, entre d'altres, són teloners del grup Bon Jovi.

El salt a la famael donen amb el seu tercer disc Animales (2005). El single "Princesas", seguit del també èxit "Todo", els situà al mapa dels triomfadors. L'any 2006 són nominats als Premis de la Música i als Premis40 Principals. També en els prestigiosos premis MTV europeus són nominats a millor artista espanyol.

A mitjans del 2007 Pereza té llest el seu nou disc, Aproximaciones on els singles "Aproximación"i “Estrella Polar”, per una vegada, els fan sonar més als Beatles.

L'últim disc de Pereza surt a la venda al 2009 amb el nom d'Aviones, entrant directe al Nº1 en les llistes de vendes. Es tractad'un disc amb un so més acústic que els seus anteriors treballs, amb aires folk i country.

En el 2010 han gravat un disc, Diez años de Pereza, en què es recopilen cançons de tots els anteriors...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia del Grupo Corporativo Pérez 1
  • GRUPOS ÉTNICOS ANTES DE LA LLEGADA DE LOS ESPAÑOLES
  • Grup 4 Carla Pérez
  • Ejemplo de grupos estratégicos. Red Eléctrica Española.
  • Español. Identificación De Acentos En Un Texto Obra De Benito Pérez Galdós, "Trafalgar"
  • Mauricio Pérez Martínez Grupos Efectivos
  • LOS CONFLICTOS ENTRE LOS DIVERSOS GRUPOS DE ESPAÑOLES.
  • Los Vegetales (Grupo De Musica Español)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS