Piel Quemada

Páginas: 2 (366 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2013
El latifundisme, és l’explotació agrària de grans dimensions, que pertany a una sola persona, una de les característiques, és que per lo general, no utilitza la totalitat dels seus recursos demanera eficient. L’extensió necessària per considerar una explotació latifundista depèn del context: en Europa un latifundi pot tenir alguns cents de hectàrees. En Llatinoamèrica pot superar fàcilment lesdeu mil.
Els propietaris de les terres contractaven jornalers, per la explotació agrària d’aquestes, o les arrendaven.
-L’escena de la pel·lícula on es representa el latifundisme, és quan enJose està recordant, mentre fan la migdia, un dia a la seva terra, Andalusia, on va a buscar feina de jornaler. A la escena podem veure com arriba el propietari de les terres per oferir treball iselecciona uns quants homes dels que havien anat a buscar feina, perquè treballin per ell. En Jose, és queda fora d’aquesta elecció, per aquest motiu decideix emigrar a Catalunya.
En aquesta escena esveu clarament el paper del propietari de les terres, on té que anar a buscar mà d’obra per poder explotar-les.

Un dels principals personatges de la pel.lícula és la Juana una noia Andalusa, queviu amb un poble, amb un nivell de cultura molt baix, sense sapiguer escriure, mestressa de casa, l’unic que es dedica es a cuidar del seu marit i dels seus fills, passan per la penuria de no tindrecasi ni per menjar, on es queda sola perquè el seu marit Jose a de emigrar a Catalunya per trobar una feina i fer diners ..
Un altre personatge femení destacat a la pel.lícula és la Berta, una noiafrancesa, que s’allotja amb una residència, justament davant de la construcció que estan fent el Jose i els seus companys, tots estan “enamorats” d’aquesta noia, amb un alt poder adquisitiu.
En laúltima part de la película, podem veure com en Jose pasa una nit amb aquesta noia, i pot viure per un dia,com és el nivell de vida d’aquestes persones.
A la pel.licula també hi han totes les noies...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Piel Quemada
  • La Piel Quemada
  • La Piel Quemada
  • Piel quemada
  • La Piel Quemada
  • La piel quemada
  • La piel quemada
  • Piel Quemada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS