pilas d'hidorgen

Páginas: 2 (445 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2013
Hola soc en Llorenç i us parlare sobre les piles d’hidrogen i els usos que se’n fan
1.- Que es una pila?

Primer us parlaré sobre que es considera una pila: es considera que una pila és ungenerador electroquímic d'energia on el treball elèctric s'obté a partir d'una reacció química que només es produeix en un determinat sentit i a la qual els reactius son el combustible i com es lògic esprodueix sempre que hi hagi flux de reactius. Els reactius mes típics son l’ hidrogen en el costat de l’ànode (on es produeix la reacció i es negatiu) i l’oxigen al costat del càtode (que es el positiu).2.- Com funciona.

L'exemple típic d'una membrana intercanviadora de protons hidrogen/oxigen d'una cel·la de combustible es una membrana polimèrica conductora de protons, l'electròlit, separa elcostat de l'ànode del costat del càtode. En el costat de l'ànode, l'hidrogen dispers a l'ànode catalitzador es dissocia en protons i electrons. Els protons són conduïts a través de la membrana alcàtode, però els electrons són forçats a viatjar per un circuit extern produint energia ja que la membrana està aïllada elèctricament.Una pila d’hidrogen típica produeix aproximadament 0,8 volts però es pot augmentar utilitzant el mètode Fuel Cell Stack o siguiapilament de piles i la quantitat de volts depèn del model i si esta en sèrie o paral·lel.

3.- Vehicles d’hidrogen

Actualment hi ha molts vehicles que funconen amb hidrogen pero la primera estaciód'abastiment d'hidrogen com a combustible va ser oberta a Reykjavík a l'abril del 2003. Aquesta estació abasteix a tres autobusos que presten servei en la xarxa de transport públic de la ciutat. Lapròpia estació produeix l' hidrogen que necessita, gràcies a una unitat electrolítica i no necessita ser emplenada: les seves úniques entrades són electricitat i aigua l'estació no té sostre, per tal...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pilas
  • Las pilas
  • pila
  • pilas
  • pilas
  • las pilas
  • Pilas
  • Pilo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS