Pla de marketing - marketing mix

Páginas: 2 (373 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2014
El pla de màrqueting és el conjunt d’activitats i tècniques encaminades a obtenir beneficis satisfent les necessitats del consumidor amb un producte o servei.

El màrqueting operatiu o mixs’encarrega de portar a la pràctica l’estratègia comercial de l’empresa dissenyada en la fase de màrqueting estratègic de forma més eficient possible, a través dels quatre elements que pot controlar. Aquestssón: 4 “P” del màrqueting:

ACTIVITAT:

1. Busca el conceptes de:
Producte – El producte és tot bé o servei que es pot oferir en un mercat per al seu ús o consum. També té la capacitat desatisfer un desig o una necessitat del consumidor.

Preu – El preu és la quantitat de diners que el comprador d’un determinat bé o servei ha de lliurar al venedor a canvi de la seva adquisió.

Promoció– La promoció es l’instrument del màrqueting que té per objectiu informar el públic sobre l’existència del producte, donar-ne a conèixer les característiques, els avantatges i les necessitats quesatisfà, estimulant els clients per tal que l’adquireixin.

Distribució – La distribució té per objectiu posar a disposició dels clients la quantitat de
producte sol•licitada, en el moment i en ellloc que desitgi. Els canals de distribució són els circuits a través dels quals arriben els productes des de l’empresa productora fins al consumidor final.


IDEA

 Expliqueu de manera breu enquè consisteix la vostra idea.


FONT D’INSPIRACIÓ

 Què us ha fet pensar en aquesta idea? (un problema detectat, un producte o servei millorat, una adaptació d’alguna cosa que coneixeu...).Ja tenim una bona idea, però la idea només és l’inici. Ara cal valorar fins a quin punt la vostra idea és viable. I com ho farem per tirar-la endavant? Nois/es, ens cal un pla!


ENS CAL UN PLA!El primer pas serà identificar aspectes clau del nostre producte o servei.

 Nom comercial:

 Característiques del nostre producte o servei: Explica quines són les característiques...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pla de marketing soya
  • Plà De Marketing
  • Marketing mix
  • Marketing mix
  • Marketing mix
  • Marketing mix
  • MARKETING MIX
  • marketing mix

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS