Plà De Marketing

Páginas: 6 (1415 palabras) Publicado: 10 de mayo de 2012
PLA DE MÀRQUETING
- Segment objectiu
Com ja havíem analitzat anteriorment els nostres clients potencials seran homes preocupats per la moda, sense temps lliure d’una determinada classe social.
Durant el primer any, limitarem aquest segment a la província de Barcelona, però sense deixar de banda l’expansió desitjada, ja que comptem amb una amplia distribució mitjançant pàgina web.
- Elselements de l’estratègia comercial
1. El producte: El nostre producte es tracta d’un servei de lloguer de roba formal via on-line, a més d’un assessorament personalitzat, per qui ho desitgi, mitjançant el mateix canal.
Amb això el que volem oferir es una forma diferent d’anar sempre a la moda. El fet de llogar roba formal es perquè l’usuari d’aquest tipus de roba és el prototip d’alt directiu quenecessita donar una bona imatge però que, a la vegada, no té temps de passar-se una tarda de compres. Nosaltres li donem la possibilitat d’adquirir aquests productes i, a més, poder renovar-los periòdicament d’una manera fàcil i ràpida.
El lloguer de roba constarà de diferents “packs” formats per camisses, jerseis, pantalons, sabates, peça exterior( abric, americana o gavardina) segons els qualsvariarà el preu. A més es podrà afegir l’assessorament personalitzat pel qual el client haurà d’enviar una sèrie de fotos que el nostre assessor analitzarà.
A més, donem l’opció de que el client compri la roba al termini del lloguer pagant una quota addicional. D’altra banda si el client no fa efectiva la seva opció de compra, aquesta roba passarà a un servei de venda de 2ª mà.

El clienttindrà el dret de bescanviar una peça de roba en cas de que no li vagi bé o no li agradi com li queda, en aquest cas el client pot canviar una peça per una altra de la mateixa categoria sempre i quan no hagin transcorregut 30 dies i estigui sense estrenar.

2. El preu: Hem parlat amb els nostres proveïdors i tots ens han dit que sobre el preu de compra podem carregar un 130% (aquí estaria l’IVAinclòs), és a dir, un producte que ens costes una quantitat ‘x’ el podríem vendre per una quantitat x + (x*130%). Però això seria en cas de vendre la roba i en el nostre cas és lloguer, per tant, aquest marge haurà de ser menor degut a que el client no adquireix la roba i no estaria disposat a pagar tal quantitat per una roba que no es quedarà inicialment. També dit marge serà disminuït gràcies a que notenim una botiga física o un local per fer els assessoraments, cosa que fa que el costos fixes es redueixin. Per aquests motius creiem que podríem tenir un marge bastant més reduït del 130% cosa que ens ajudaria a l’hora de entrar en el sector. Per tot això pensem que un marge adequat seria carregar-li un 75% a cada peça de roba.


Proveïdor: Antony Morato
Concepte Cost (€) Preu devenda(€)=x+(x*130%) P(€)=x+(x*75%)
Camisa 21,30 49,00 37,28
Jersei 32,60 75,00 57,05
Pantaló 34,34 79,00 60,10
sabates 43,04 99,00 75,32
Peça exterior 60,43 139,00 105,75






os
En aquesta taula apareixen el cost de compra i el preu de venda de cada producte individualment però nosaltres volem oferir packs de 5, 8 o 10 productes conjuntament. Per tant, per saber el cost de cada pack s’hauria desumar el preu de venda de cada producte.
Els packs estarien formats per les següents peces de roba:
• Pack de 5: 2 camisses, 1 jersei, 1 pantaló i 1 peça exterior=297,46€
• Pack de 8: 2 camises, 2 jerseis, 2 pantalons, 1 sabates i 1 peça exterior= =489,93€
• Pack de 10: 3 camises, 2 jerseis, 2 pantalons, 2 sabates i 1 peça exterior= =602,53€
El servei d’assessorament, en cas de que elclient el desitgi, sumarà 100€ sobre la quota per cada pack llogat.
Les quotes es pagarien en 3 cops durant la temporada llogada (6 mesos); la primera quan s’adquireixen les peces de roba, la segona als 3 mesos i la darrera als 6 mesos, en 3 quantitats equivalents.
En cas de que el client a final de temporada vulgui adquirir alguna peça de roba haurà d’abonar un 25% del preu de la peça.
3....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PLA DE MARKETING DIGITAL CLUB GIRONA
  • Pla Marketing
  • Pla De Marketing
  • PLA MARKETING
  • Pla de marketing
  • Pla de marketing
  • Pla de marketing biblioteca
  • pla psicologia y el marketing turisticp

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS