Plan mkt internacional

Páginas: 13 (3180 palabras) Publicado: 16 de enero de 2012
ÍNDEX:

1. INTRODUCCIÓ:

El nostre grup ha decidit internacionalitzar un producte cosmètic, en aquest cas, una colònia. En analitzar les diferents marques de fragàncies distribuïdes únicament a Espanya, vam adonar-nos de que existeixen un nombre molt reduït d’aquestes que tenen marca amb capacitat de ser internacional: Alejandro Sanz, David Bisbal, etc. Dintre d’aquestes la que més ensva cridar l’atenció és Pacha ja que és una marca molt internacionalitzada a nivell d’oci, pel que fa a les diverses discoteques que té arreu del món: Alemanya, Gran Bretanya, Brasil, Marroc, Egipte, Rússia, etc; i a nivell de productes tèxtils i complements ja que ven samarretes, jerseis, ulleres de sol, cinturons, etc. Però, la seva colònia només es comercialitza a Espanya.

Hem estudiatdiverses colònies del mateix estil que Pacha: cap a un públic jove, relacionades amb l’oci, de marques conegudes... com són la Playboy i la Chupa-Chups i ens hem adonat de que aquestes sí que funcionen a la resta de països. Per aquest motiu, creiem que la colònia Pacha seria un bon producte per exportar a altres mercats i, d’aquesta manera, obrir nous mercats a la marca.Finalitat pla de mkt

Filial
On entrarem,
Inf cualitativa mitjans consuméis public objectiu, k fan a Internet, dades cnusm alla, cncursos xarxes socials, punt de venta, cmpetencia, on ens posicionaremnrmativa etiketatge, frmats, escala de preus, aranzels, Calvi moneda
En skins mercats te prodctes, kina estrategia a utilitzat cm li anat, prsentarla a discotekes,cncurs videos, utilitzacio xarxes socials
Patrocinadors
Timing

2. EMPRESA:

La colònia Pacha és un producte amb llicència del Laboratori Antonio Puig. Per tal d’internacionalitzar el producte, primer hem de conèixer l’empresa Puig Beauty and Fashion en profunditat.

2.1. HISTÒRIA:

L’origen de l’empresa Puig es situa al 1.914 quan Antonio Puig, un home interessat perl’art i freqüent als cercles artístics de l’època, va fundar l’empresa que com podem veure porta el seu nom, Antonio Puig S.A. Casat i amb quatre fills, que s’aniran incorporant amb el temps al negoci familiar, Antonio Puig orienta l’empresa al sector de la cosmètica i perfumeria.
Al 1.922 i, després d’uns anys de compra i distribució de productes de perfumeria d’importació, la companyia llança almercat el seu primer producte de fabricació pròpia, un pinta llavis fabricat a Espanya anomenat Milady.
Al 1.940 neix Agua Lavanda Puig, producte propi i d’èxit en el mercat per la seva composició originària: romer, espígol, lavanda i llimona.
L’empresa comença a créixer en activitat i és quan és necessari una nova ubicació de l’empresa. Per aquest motiu al 1.946 l’oficina i la fàbricas’instal·len a Barcelona, en un edifici de la Travessera de Gràcia, i comença la segona generació a la companyia.
En la dècada dels anys seixanta es construeix una nova fàbrica al Polígon Industrial del Besòs, Barcelona, per fer front a tota la producció. S’estableixen,també, tres claus d’expansió del grup: la creació d’un equip amb talent i valors d’una empresa familiar, la recerca constant dequalitat del producte i una aposta en la investigació i innovació i la internacionalització del negoci amb l’obertura als EUA de la primera societat a l’estranger i el posterior desembarcament de la companyia a París, on s’arriba a un acord al 1.968 amb “Paco Rabanne” per la incorporació de la marca al grup. Com a part d’aquesta expansió internacional al 1.976 es construeix la fàbrica de perfumeria aChartres.
Als anys vuitanta, l’empresa arriba a un acord a Nova York amb “Carolina Herrera” amb la creació i explotació de totes les seves fragàncies.

Uns quants anys després, l’empresa es plantejà noves perspectives de futur. A partir d’aquest moment la companyia es potencià el creixement via adquisicions, per tal d’aconseguir la massa crítica suficient. A partir d’aquell moment...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mkt Internacional
  • Mkt Internacional
  • Internacional Mkt
  • mkt internacional
  • mkt internacional
  • MKT INTERNACIONAL
  • Mkt Internacional
  • MKT Internacional

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS