Plataformas Offshore

Páginas: 2 (266 palabras) Publicado: 20 de diciembre de 2012
plataformas offshore“Molinos a toda costa”

La indústria eòlica preveu créixer al mar davant l’oposició trobada amb els seus projectes a la terra

* Lacompanyia danesa Vestas construirà el molí de vent més alt i potent del món (7MW i 187m.) que podrà generar energia per a 24.000 persones.

* La competència,Siemens, construirà també un molí de 6MW que permetrà majors que els actuals (3.6MW).

* Les empreses es troben davant de protestes contra la instal·lació demolins en el seu paisatge. Com a conseqüència -entre d’altres- les grans companyies opten pels parcs marins -ja existents al mar del Nord, el Bàltic i les costesbritàniques- tenint a favor la seva poca profunditat i els seus vents abundants. Els parc marins també són coneguts com a plataformes offshore.

* Actualment hi ha46 parcs marins -45 són europeus- al món.

* La associació Europea d’Energia Eòlica preveu que en el 2020 la potència de la suma de tots els molins arribaràals 40.000MW -actualment és de 2.946MW- .

* Antoni Martínez, director de l’Institut de Recerca d’Energia a Catalunya (IREC), diu que planeja ubicar elsprimers molins en el mar espanyol a la costa de Tarragona.

* Les aventatges dels parcs marins són: la possibilitat d’aprofitar vents més forts i constants, i quetenen menor impacte visual.
I els inconvenients són: l’elevat cost dels molins marins -molt superior als terrestres- , la necessitat d’ubicar els molins aprop deports marítims per a efectuar-hi el montatge, i no al mig del mar, i també la necessitat d’embarcacions adequades per a poder portar aquestes màquines fins el mar.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Plataformas Offshore
  • Tipos Plataformas Offshore
  • Offshore
  • Offshore
  • Offshore
  • offshore
  • PLATAFORMAS
  • Plataforma a

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS