Portal incom

Páginas: 2 (490 palabras) Publicado: 16 de enero de 2011
Grandes grupos
Abbott Mead Vickers
Està format per les agencies Leagas Delaney y McCabe & Co.En aquest moments l’amo de Opal, no vol associar cap tipus de espai web en la seva empresa.

AsatsuDK
Es un grup d’origen japonès. Aquesta empresa és la tercera empresa publicitària del Japó. La seva filosofia de empresa és “Management by All.”
El que vol es crear conceptes de disseny en l’àmbitde la comunicació per a la nova generació.

DentsuÉs un grup d’origen japonès que, entre altres agencies, inclou la DCA Advertising i Renegade M. Group.La seva filosofia d’empresa vol aconseguirarribar a l’imaginable, així creuant tots els límits en les possibilitats tecnològiques.

Interpublic group

És un grup impulsat per McCann Erickson i que entre d’altres coses engloba les agenciesAmmirati Puris Lintas, Lowe o Allied Communications. L’empresa s’especialitza en la publicitat del consumidor, el màrqueting interactiu, la planificació dels medis de la comunicació i la compra, lesrelacions publiques i també en les disciplines.

Leo Burnett
Té origen en els Estats Units. Vol entendre el que vol la gent per tal de jugar amb les marques i trobar els objectius de cada persona.Vol buscar la manera de comunicar-se amb la gent per tal de construir connexions duradores humanes.

Omnicom Group
Aquest grup va néixer per la fusió de tres agencies: BBOO Wordwide, DDB i Needham,amb la posterior incorporació de TBWA International.
Les red de marca de Omnicom i les nombroses firmes de l’especialitat que proporciona la publicitat.

Publicis Communication
Té origen francès, iel que vol es diferenciar el que es la creativitat, es a dir crear idees, de la publicitat que es el talent de persuadir al client amb aquella idea.

Saatchi & Saatchi Group
Inclou entre d’altresempreses, Conill Adverstising, Klemtner Adverstising i Zenith Media. El web que ens donen al portal (http://www.saatchi-saatchi.com), està mal escrita, o no existeix.

TMP Worldwide
És un grup...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Incomes
  • Incomes
  • portales
  • portales
  • portal
  • Portales
  • Portales
  • Portales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS