Posdata testimo

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (492 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 13 de junio de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Fitxa del llibre

Títol: Postdata: T’estimo
Autor: Cecelia Ahern
Editorial: labutxaca
Títol original: P.S.: I LOVE YOU
Traductor: Mercè Ubach
Any de publicació: 2004

Fitxa del'autor

Nom: Cecelia Ahern
Lloc i any de naixement: 30 de setembre de 1981 a Dublín, Irlanda.
Obres principals:

"Postdata: T'estimo" (2004)
"On acaba l"Gràcies per els Records" (2008)"El Regal" (2008)
"El llibre de demà" (2009)
'Arc de Sant Martí" (2004)
"Si em poguessis veure ara" ( 2005)
"Un lloc anomenat Aquí"
"Gràcies per els Records" (2008)
"El Regal" (2008)
"El llibrede demà" (2009)

Altres aspectes de la seva vida:

L'any 2000 va participar al grup de música pop irlandesa Shimma que va quedar en tercer lloc en la final de Irlanda per participar en elFestival d'Eurovisió. Tot i això, aquest fet és irrellevant a l'hora d'entendre la seva actual figura com a escriptora.
Resum

Holly i Gerry són un jove i feliç matrimoni, són unaparella normal. Ells són l'un per a l'altre i han tingut la sort de trobar-se i estar junts, s'estimen tant que no conceben la vida l'un sense l'altre tot i que tenen aquestes petites i ximples barallesque totes les parelles reals però són feliços junts.
En una de tantes conversacions es plantegen la possibilitat del que farien si l'altre morís. Gerry no sap que faria sense la Holly però si creusaber que és el que desitja que ella fes si el faltés, així que sense que la seva esposa s'en doni compte comença a escriure-li una sèrie de cartes en les quals li descriu diverses accions a realitzar encas que ell no estigués. La desgràcia arriba inesperadament a la jove parella a Gerry li és detectat un tumor maligne en el cervell i desgraciadament ho porta fins a la mort. La Holly comprensiblementdesfeta per aquesta perduda cau en una profunda depressió durant algun temps doncs ha perdut el que era tot par ella. Però misteriosament les cartes que Gerry li va escriure comencen a arribar-li,...