Pregària estil Taizé

Páginas: 2 (433 palabras) Publicado: 2 de enero de 2014
PREGÀRIA DE TAIZÉ:
Confitemini Domine
Kristus din ande
Text 1
Advent amb la Paraula.
Quan somiem sols, no són més que somnis. Quan somiem junts, comença una nova realitat, deia HélderCámara. El pas de somiar sol a somiar junts demana un contagi. Luther King encomanava el desig d'igualtat de negres i blancs. Carlo Martini expressà els seus somnis al Sínode de Bisbes sobre Europa de 1999.El seu primer somni inspira aquest llibret. En paraules seves, el somni era que a través de la familiaritat cada vegada més gran amb la Sagrada Escriptura, llegida i pregada en grups i en comunitat,els homes i dones d'Europa revisquessin la fogosa experiència dels deixebles d'Emaús. Afirmava, encara, que el llibre sagrat llegit i pregat en particular pels joves europeus seria el llibre del futurd'Europa. L'únic poder que tenim és el de l'Esperit. Ell fa entendre la Paraula. Ell, com a pare dels pobres, senyala i confirma els fruits bons i propis. De fet, Jesús és la Paraula, i d'ell neix unabondat que inspira milions de persones. Així molta gent cada dia fa bé la seva feina, estima la família i el veïnat i és sensible a la desventura dels més febles. Que les estones de pregària amb elspetits textos espigolats de la litúrgica d'advent -un minut?, una hora?- refermin la dedicació a viure en la justícia i la fraternitat.

Tu se sorgente viva
Let all who are thirsty
Text 2
Advent, el Senyor ja arriba
És el temps en què tornem a córrer el risc d'apagar la llum. Advent és el temps en què les persones escolten el Senyor a través de la veu dels qui ens envolten. És quan totesles coses es fonen a la calor de l'Evangeli. És quan s'espera un nou món, quan es desvetllen els sentiments del cor.. i pot néixer quelcom de nou. Per això l'Advent és temps de néixer.
Singore teristora
De noche iremos





Evangeli: Mc 13,33-37
»Estigueu alerta, vetlleu, perquè no sabeu quan serà el moment. Passa com amb un home que se'n va a terres llunyanes. Deixa casa seva, després...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Taize
  • Taize
  • Taize
  • Al estilo
  • Estilo
  • estilo
  • estilista
  • Estilista

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS