Professor filosofo

Páginas: 3 (582 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2010
A)

La següents imatges no hi ha dubte de que inspiren la llibertat, ser lliure es per a mi el dret humà mes important igual que per a molts. En la primera imatge surt un ocell que vola lliureentre el cel i dona a entendre el dret de la llibertat per a tots. En canvi la segona es una estàtua de bronze en que surt un angel que expressa molt bé el símbol de la llibertat i la imatge encara donames a entendre la llibertat. Intento de explicar que si qualsevol ser pot ser lliure perquè no podria sero també un altre ser lliure. La llibertat és la capacitat d'escollir i decidir realitzar lo queell vol i en els drets humans que vivim nomes es te de respectar les lleis i comportar-se amb disciplina.

Aquesta imatge le agafat perquè es un símbol que expressa que tots som iguals en tot ya quees un dret humà important. Avui dia encara hi ha molta discriminació i racisme, aquesta imatge triada va en contra de tot això. Tots tenim drets iguals i ens necessitem respectar alguns als altres.En la imatge es veu que tothom posa les seves mans juntes i tots aguanten la Terra.

Un altre dret humà es que tothom te dret de viure i de creure en la religió que cadascú volguí. Aquest dret humàes el de la llibertat del pensament de religió i tot i que avui dia no es discrimina molt sempre es tindrà que respectar. He triat aquesta imatge perquè era la mes adequada per aquest dret per moltsimple que la imatge sigui.

B)

22/10/2007 19:01 h ATAQUE XENÓFOBO
Detenido un joven en Santa Coloma de Cervelló por una agresión racista a una menor en un tren
1.  Sergi Xavier M. M., de 21años , fue arrestado por la Guardia Civil el pasado viernes a la entrada de su domicilio

La Guardia Civil ha detenido a un joven de Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat) acusado de agredir a unamenor en un vagón de los Ferrocarrils de la Generalitat por ser ecuatoriana
La agresión tuvo lugar el pasado 7 de octubre en el trayecto entre las estaciones de la plaza de Espanya y Martorell,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • professor
  • professor
  • Professor
  • professora
  • Professor
  • El professor
  • Professora
  • professor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS