Programa Tv

Páginas: 3 (733 palabras) Publicado: 4 de marzo de 2013
TU SI QUE VALEN

Valen: Benvinguts a la primera edició del teu si que valen! Hui tenim moltes sorpreses preparades i molts concursants disposats a sorprendre-vos. Primer
amb tots vostés arribatdes de la mismisa escòcia, Sirventés!!!
donem pas amb un fort aplaudiment a Wenceslao Martinez De La Rosa Ramirez De La Salvació. 
(Musica celta)
Adrián: bona nit jo vos he volgut mostrar un poc dela meua cultura celta amb este ball que practicaven els meus avantpassats espere que vos haja agradat.
Valen: Espectacular acctuacion!! Ara donem pas amb un fort aplaudiment a Wenceslao Martinez DeLa Rosa Ramirez De La Salvació. 
(Musica de rocky) 
Pablo: Hola, bona nit sóc Wenceslao Martinez De La Rosa Ramirez De La Salvació. sóc recent arribat del mèxic mes profund a unes quantes llegüesper allí i a unes quantes per allà. Venge a il•lusionar-vos i hazeros tornar a la infància per uns minuts amb trucs com per egemplo,veis este furgadents perquè ja no, que vos creieu que ho he tirat noala perquè ací esta llestos. Bueno i ara vos vaig a fer un truc de cartes però necessite un voluntari.
(truc de cartes)
moltes gràcies ben plantats fins després!!
Valen: I ara senyors preparen-seper a rebre al més fort, a l'indestructible El Sevilla! 
(Musica abella maia)
Canata: Hui vos hem portat als nostres millors artistes, per a feros disfrutar. Perquè sóc El Sevilla, tècnic ajudant delTú si que valen!! Tindré el grandíssim honor de presentar-vos al mim Leopoldo que vos va a deixar fascinats!!
(Actuación de Leopoldo)
Adrián: Sóc el mim Leopoldo xics, i obsta a fer açò perquè emsentia molt només i després em doní compte que en realitat estava a soles. I en este tipus d'acctuacion trobada la manera de relacionar-me amb el món i donar a conéixer el que verdaderament m'agrada.Valen: Ara ens n'anem uns minuts a publicitat, no es moguen dels seus butaques que ara tornem amb més i millor.
ANUNCIS
Valen: Ja estem ací, ara donarem un aplaudiment especial amb molt amor, a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • programa de tv
  • Programas de tv
  • Programas de TV
  • Guion Programa Tv Infantil
  • Programa Superior Tv Final
  • Programas de tv de ficción
  • Dossier de Venta de Programa de TV
  • Programa de tv adrenalina

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS