proteína

Páginas: 4 (918 palabras) Publicado: 5 de enero de 2014
ACTIVITATS: PROTEÏNAS


24) Un aminoácid té un punt isoelèctric de 6,5. quina carrega presentarà si el pH del medi és 6,5? i si és 4? i si és 10?
Els cations són els ions positius ies mouen cap al càtode, que és l'electrode negatiu. Explica en quin pH dels que s'ha indicat adés, l'aminoácid es desplaçarà cap a l'ànode i en quin quedarà immobil

L'aminoácid amb un puntisoelèctric de 6,5 i el pH del medi es 6,5 , la càrrega del a.a es presentarà de manera neutra. Si es de 4 ( 4 < 6,5) la càrrega es presentarà de forma positiva ya que tendeix a perdre protons i es comportaracom a ácid. Si es 10 (10> 6,5) la càrrega serà nagativa perque tendeix a agafar protons i es comportarà con a base. Es fa per mantenie constant el medi de pH.
L'aminoácid amb un punt isoelèctisc de6,5 es quedarà immobil perque té la mateixa quantitat de càrregues negatives com càrregues positives, és a dir, neutre. L'aminoàcid si es de 4 (amb càrrega positiva ) es desplaçarà cap al càtode (decàrrega negativa).L'aminoàcid si es de 10 ( amb càrrega negativa) es despllaçarà a l'ànode ( a la càrrega negativa).

25) un tripèptip format per tres aminoácids alifàtics presinta a l'extrem aminolliure un aminoàcid amb radical hidròfob i a l'extre carboxíli, un aminoàcid amb un radical àcid. L'aminoàcid central posseeix un radical bàsic. Construeix aquest tripèptid triant aminoàcid entreaquests.







31) anomena i descriu els tipus d'estructura secundària en les proteïnes.
Se conocen tres tipos de estructuras secundarias:
Alfa hélice: se forma enrollando la estructura primariahelicoidalmente sobre si misma con un giro dextrogiro. Se forma así ya que por cada 3,6 a.a esta da una vuelta entera . Es debido a la formación espontanea de puentes de hidrógeno entre el óxigeno del-CO- de un a.a y el hidrógeno del -NH- del cuarto a.a siguiente, (alga queratina)
Hélice de colágeno: se enrolla de forma levogiro, es una estructura más abierta y rígida que alga hélice, debido...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Proteínas
  • Proteinas
  • Proteinas
  • Proteinas
  • Proteinas
  • Proteinas
  • Proteinas
  • Proteinas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS