Protocol De Com Fer Un Llit

Páginas: 3 (606 palabras) Publicado: 14 de enero de 2013
PROTOCOL DE COM FER UN LLIT

Ordre:(Se sol posar tota la llenceria en una cadira de manera que quede la pesa de roba de mes assota a la de mes dalt per comoditat)1. Cobre matalàs (Es canvia quanhi ha un canvi de pacient o si es taca)2. Llençol d'abaix3. Xupador4. Llençol travesser5. Llençol per tapar-se6. Manta7. Cobrellit8. Coixinera9. Funda del coixí (Es canvia quan hi ha un canvi depacient)Les demés peses de llenceria es canvia'n a diari.Que abans de canviar la llenceria diàriament cal preparar tot el que es pondrà en el carro de la roba neta.I que quan tenim la roba bruta o es posaen una borsa de plàstic i després al carro de la roba bruta odirectamenten el carro.
Arranjament d'un llit ocupat
Objectiu: Realitzar un correcte arranjament d'un llit ja ocupat per un pacient que nopot aixecar-se.Equipament necessari: Els mateixos que per al llit tancat, als quals s'afegeixen un pijama o *camisón, una o dues tovalloles per a la seva condícia personal i una bata per cada *TCAE(opcional). Si l'habitació és compartida, s'utilitzarà un paravent.Procés operatiu. En general, el procediment es realitza seguint els mateixos passos descrits per al llittancat, però han de tenir-seen compte algunes diferències:
1 Retirar el cobertor, aproximant les vores superior i inferior, i introduir-la en la borsa de brut.
Fer el mateix amb la manta. Si el cobertor i la manta es van areutilitzar, doblegar-les i col·locar-les sobre una cadira.2 Si el llençol fogons no està bruta, s'afluixa pels peus i es deixa col·locada sobre el pacient, per cobrir-li mentre s'arregli el llit. Esdoblegarà cap al pacient una part del llençol perquè no destorbi mentre es realitza la tècnica, assegurant-se que el pacient no queda destapat. Retirar el coixí, deixant-la recolzada sobre una cadira obutaca, i llevar el *almohadón. En determinades situacions, pot deixar-se perquè el pacient estigui més còmode.4 Col·locar al pacient en *decúbito lateral, de manera que quedi subjecte per un dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ferida Como
  • Com fer un comentari de text
  • Com Fer Una Resenya
  • Com Fer Un Comentari De Text
  • Com Fer Una Pràctica De Laboratori
  • Com Fer Un Assaig
  • Com fer un projecte de recerca.
  • com fer una ressenya

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS