Psicologia

Páginas: 20 (4921 palabras) Publicado: 20 de octubre de 2011
PSICOLOGIA SOCIAL: LLIBRE DE PRACTIQUES

PRACTICA 1
EXPLICACIÓ I CONCLUSIONS

La practica consistía en parlar durant 5 min. amb el nostre company i després descriure’l com si forem el nostre ell.

Al presentar a la meua companya com si fora jo, em va fer sentir que sabia molt poc de la meua companya a pesar de haber compartit tot el curs anterior. A més que em va impactar el fet de solsdescriure a la meua companya en parell de frases, quan jo sé moltes més coses de ella. També va influir que el parlar en public amb tota la classe mirant-me em va posar molt nerviosa, la qual cosa va produir que se m’oblidara tot allò que tenia pensat dir.

Al veure que una persona adopta la meua identitat em vag sentir molt rara al veure aspectes de la meua vida en boca de una altra persona. Amés ma fet donar-me compte de que tinc molt poques coses fetes en la meua vida i me fa pensar en fer més coses per a completar un poc més la meua vida.

TEORIA

Aquestos sentiments i identificacions de personalitat poden ser explicats mitjançant les explicacions de Goffman.
Goffman afirmà que el self es forma oscilant, ja que l’individu pren consciencia de si mateix, quan es situa els diversospunts de vista els membres del seu grup. El self per tant canvia amb el temps.

Afirmava que les persones som tant actors i observadors alhora, ja que l’altre no sap el que jo pense i puc controlar la meua aparença, paraules, actes... però esta clar que les altres persones també son conscients del nostre paper ja que ells també fan la mateixa funció.

Segons Goffman la identitat era com unprocés de negociació social, és a dir, que nosaltres actuem i els altres validen.

Es tracta d’una serie de papers, convincentment representats. La seua definició consisteix el procés de construcció que requereix practica en representar. Es una negociació interpersonal (amb límits extrems en la improvisació). Per tant considera la personalitat com una cosa que es construeix.

ESCOLTA ACTIVADurant la practica va haber un breu exlicació sobre la escolta activa. el que vaig entendre es que hi ha molts tipus de escolta segons el fi al que es dirigeix. Degut a que el nostre fi era donar una descripció vam fer una escolta selectiva, ja escoltem amb atenció per a seleccionar les informacions més rellevants per a exposar-les a la nosyra descripció.
PRACTICA 2: DELIMITACIÓ CONCEPTUAL IPRINCIPALS ORIENTACIONS PSICOSOCIALS

PHILIPS 66
Començarem la sessió dividint la classe en 4 grups de 5 o 6 persones per a discutir un tema i apuntar les opinions que cadascú tenia. El tema del qual discutirem era les repercussions del pla Bolonya. Acabats els 6 min que habien de dedicar a les discussions habiem de posar les opcions mes importants en un paper.
Després posarem en comú en la classe lesopcions escollides per el grup. De les mes nombrades van ser:
• La falta de informació.
• La obligatorietat de anar a clase fent incompatible l’estudi amb el treball.
• Ixes menys preparat amb el grau de Bolonya que amb el pla 2000.

Després habia que fer unes preguntes a un grup de experts. Aquest grup de experts estaven formats per alumnes de la classe. Un dels experts eraAndrea la qual es ballarina de contemporani, l’altre expert era toni el qual era músic i l’últim expert era jo que practique capoeira. Al ixir alli ens demanarem que ferem una xicoteta introducció sobre el que feiem. Després d’aquesta introducció els nostres companys començaren a fer-nos preguntes sobre les nostres aficions.

En la part 3 de la practica es tracta de la TÈCNICA DEL GRUP NOMINAL i estractava de obtindre un resultat de grup. Es va plantejar una pregunta i tots els membres van escriure alguna proposta sobre la idea. La idea proposta per el professor era “¿Per que no anem més en bicicleta?
Després el alumnes anarem diguent les seues propostes. A continuació es votaren les propostes que consideravem més importants.

La part 4 de la practica es tractava de posar en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • psicología de la psicologia
  • Psicologia o psicologias
  • Psicologías, Psicología
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS