Psicologia

Páginas: 2 (406 palabras) Publicado: 8 de noviembre de 2012
ARGUMENTS DE LES PARTS DE CONFLICTE de TORO DE LA VEGA.


En primer lloc parlem del grup a favor de la TRADICIÓ, volen mantindre per sobre de tot la seva cultura i argumenten que el matar altoro és un ART. Els pro-taurins argumenten que els participants del torneig són ‘’uns valents que lluiten cara a cara amb el toro’’ i se’ls compara amb ‘’la lluita entre l’home i l’animal’’, ‘’laforça i la virilitat’’ , la tradició i el simbolisme que dona el toro dins del nostre país.
Les declaracions del Alcalde de Tordesillas demostren la seva ferma incomprensió a la problemàticaexposada pel grup anti-tauri i demostren la seva poca capacitat de comprensió i la falta de empatia amb els animals. El PP i el PSOE ho han declarat recentment Patrimoni Cultural Immaterial de la Vila.D’altre banda tenim els que estan en contra; PACMA, anti-taurins i altres organitzacions abans esmentades, veterinaris i biòlegs, descriuen el maltracta al què el toro esta exposat i lairresponsabilitat de mantenir-ho com a tradició i com a orgull nacional, ja que creuen fermament que es tracta d’una festa arcaica, retrograda, salvatge i medieval.
PACMA, amb la col·laboració dediferents grups i col·lectius animalistes, reivindica que aquesta salvatge celebració no es representativa del nostre país i demana que es posi punt i final a aquesta pràctica cruel i brutal quesuposa una tortura en l’animal i un patiment insuportables. No troben la lògica al supòsit de l’art que els taurins fan servir per defensar les seves anacròniques i violentes tradicions, contraries alsentit majoritari de la societat, que actualment demanen un tracte digne cap els animals.
El partit animalista considera que es podria haver vulnerat la Ordenança reguladora del Toro de la Vega,que a la vegada incomplia el Reglament de Espectacles taurins populars de Castilla y León, perquè es deixi de potenciar el suplici de l’animal. PACMA va presentar un informes ( avalat per veterinaris...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • psicología de la psicologia
  • Psicologia o psicologias
  • Psicologías, Psicología
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS