Publicistes

Páginas: 2 (357 palabras) Publicado: 15 de octubre de 2012
Jhon L. Hooper




Albert B. Lasker

Aquest publicista d'origen alemany, és conegut arreu del món ja que es considera un dels pioners de la publicitat moderna en els Estats Units d'Amèrica. Elseu recorregut com a publicista comença amb l'ingrés a l'agència Lord&thomas de la qual el 1912 compraria gran part de l'agència la qual cosa el convertiria en soci de l'empresa. Lasker, vadesenvolupar la idea de escriure textos per tal de vendre el producte.

http://recursos.cnice.mec.es/media/publicidad/bloque1/pag5.htmlhttp://www.facebook.com/notes/enescuadra-publicitaria/grandes-publicitarios-albert-lasker-1880-1952/10150103975588783?comment_id=14854160

Stanley Resor

Va ser director d'una important empresa dels Estats units de la segona meitat del segle vint, la J. WalterThompson. És conegut per ser el creador juntament amb la seva espoda d'algunes de les campanyes de publicitat més reconegudes del segle.

http://en.wikipedia.org/wiki/Stanley_B._Resor

Raymond RubicamÉs conegut per ser el fundador de la prestigiosa agència de publicitat Young&Rubicam. Els treballs publicitaris de Rubicam sempre han sigut característics per la seva investigació en el procéscreatiu per sobre de qualsevol altres coses. Va contractar professors d'universitats per tal de portar a terme estudis sobre la lectura de les pàgines de publicitat per tal de millorar les sevesestratègies.

http://www.lahistoriadelapublicidad.com/protagonistas_ficha.php?Codnot=46

Leo Burnett

Aquest publicista americà va ser un dels responsables de la revolució creativa dels anys seixanta. Vadesenvolupar un nou sistema d'icones de fàcil entendre pel consumidor, tels beneficis d'aquest sistema van ser molt alts. Com a curiositat, va ser nombrat per la revista Times com una de les centpersones més influents del segle vint.

http://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Burnett

Bill Bernbach

Conegut per ser un dels fundadors de la comunitat internacional publicitària Doyle Dane Bernabach...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • derecho procesal publicistico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS