ramon

Páginas: 2 (353 palabras) Publicado: 11 de enero de 2015
RAMON LLULL
3- personatges
-El protagonista es Fèlix, és el fill de l’home trist i exiliat que serà enviat pel seu pare a meravellar-se de les meravelles del món;a meravellar-se de tot el queDéu ha creat, de com ho ha posat tot al servei de l’home i de com sorprenentment l’home ha oblidat Déu. Físicament sols sabem que es jove , i cada vegada mes vell. Psicològicament sabem que el Felixes un personatge amb voluntat de descobrir coses noves,té l’interés de saber noves coses, i ajudar a la gent que ho necessita .Fèlix s’introdueix en un llarg viatge al·legòric de l’home quecamina,bo i admirant-se i interrogant-se per tot l’univers i el seu creador.
-Fèlix es troba amb moltes persones durant el llibre:Una pastora,un ermità,un pastor en què Fèlix acaba descobrint unfilòsof,el filòsof que donava classes als fills del rei,un escuder,frares, mals pastors, monjos,l’abat...
Alguns personatges que apareixen mes son els pastors, un pastor que li ensenya Fèlix tot el que sapen el món de la naturalesa i que després l’introdueix en el món dels metalls. També apareixen molts ermitans amb els que Fèlix intercanvia molts pensaments i histories ,amb els que guanyaconeixements del món i l’ajuden a avançar en el seu camí.
Les persones amb qui s’hi troba creuen en Déu i la majoria viuen en soledat.

4 temes
Tenint en compte els capítols llegits i els temes trobats,un dels temes més repetits es la meravella,com el propi nom del lllibre indica al titol del mateix llibre: ‘Llibre de meravelles’.La meravella de les coses creades per Déu a las que no donemimportància.Per a Llull la paraula més bella es Déu, cuan mes apareix aquesta paraula mes bell es el text per a ell.
Sempre escriu als seus llibres varietats de temes des del punt de vista del seu propipensament :teologia, filosofia , dret, medicina , tractats de política i molts més.
5 - comenta dos capitols.
Un dels capitols que més em va sorprende va ser el primer, en el que una pastora...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ramona
  • la ramona
  • ramon
  • Ramon
  • Ramon
  • ramon
  • Ramones
  • ramona

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS