Raquel

Páginas: 9 (2049 palabras) Publicado: 2 de febrero de 2012
RAQUEL: Estimat diari...
* 18 d'octubre: Raquel es proposa escriure un diari com Déu mana, perquè es la tercera vegada que ho intenta. El diari se'l van regalar quan feia primer. Va començar a escriure pero els tres primers dies no fei més que posar parides, pero al quart va decidir arrencar les pagines anteriors i començar de nou. Aquesta vegada si que ho va aconseguir. Va començar el diariparlan de la seva vida, i després va continuar parlant de les seves idees de futur, tant en els estudis com en el treball. L'única cosa que té clara és que no es vol dedicar a l'ensenyament.
* 25 d'octubre: Raquel expila que l'hambient de l'institut es una pasada. Hi ha molta gent que ja hi hera l'any passat. Explica que també arriva gent nova com Iñaki, Albert, Oriana i Oriol ( que és el quemés l'agrada a ella). Després cometa que no aguanta a la profesora d'anglés i que la asignatura que millor li va es la química.
* 4 de novembre: Raquel explica que està feta pols. Lo de la Montse es massa fort per a ella. També explica que no sap que fer per compensar-la. Montse té càncer a la medula espinar. Ella surt voluntaria per ajudar la Montse en tot lo que pugui, pero aixó no treu queestigui feta pols i hagi de ser la Montse la que la intenti calmar.
* 11 de novembre: Raquel reb una carta de la Montse. En la carta la Montse li explica la duressa del tractament que està seguin per tractar el càncer. La Raquel està molt ilusionada amb la carta rebuda.
* 21 de novembre: Raquel explica que està molt satisfeta de si mateixa perquè ha conseguit fer gimnástica tots els dies.Decideix anar al metge per fer un règim per aprimar-se uns deu quilos. El metge li recepta unes pastilles, però li diu que no es faci moltes ilusion. Quan va arribar a casa li va explicar tot als seus pares i aquests es van emprenyar molt amb ella. La Raquel escriu una carta a la Montse dient-li que està enamorada de l'Oriol.
* 2 de decembre: Raquel fa una dura crítica sobre la seva mare, idiu que segurament quan torni a llegir aquesta pàgina s'arrepentirà. Després d'aixo omple una mica més de diari fent una descripció física i treball de la seva mare.
* 7 de decembre: Raquel desprès de la clase de bio es creua amb la seva tutora i començen a parlar de la Montse. Més tard la Raquel truca a la Montse per telefon i es pasen llarga estona xerran. Queden per veures i pasen una estonamolt trista ploran les dues.
* 11 de decembre: Raquel explica que està d'examens fins al cul. Que es pasa molta estona estudian i casi no pot sortir amb els amics. Explica que ha perdut sis quilos i mig, i creu que l'Oriol s'ha fixat en ella. Raquel prega a Déu per que li demani per sortir.
* 18 de decembre: Raquel explica que l'examen de química l'ha anat de perles, i el de llenguacastellana be. Explica la experiencia d'haver anat a veure una película amb la Montse.
* 21 de decembre: Raquel ja ha acabat els examens i nomès ha suspés las matemàtiques, pero el profesor farà recuperació despres de les vacances de nadal, així que Raquel es proposa estudiar de valent.
* 27 de decembre: Raquel explica que les festes de nadal la deprimiesen, i a més s'aborreix. Diu quel'endemà ha quedat amb Oriana per sortir. Li diu a la seva mare que vol roba per reis, i queden per nar l'endema de compres.
* 28 de decembre: Raquel diu que es una palliça anar de compres, i que a mes a mes El Corte Inglés està cada cop més car. Oriana que la va acompanyar juntament amb la seva mare la va ajudar a triar la roba. Pasen un dia genial les tres de compres, però Oriana no li cau gaire béa la mare de Raquel.
* 30 de decembre: Raquel explica que han ingresat a Montse en un hospital i que la ha anat a veure. I parla amb la mare de la Montse perquè ella està adormida.
* 4 de gener: Raquel explica que Orian sa presentat a casa seva sense avisar dient que tenien que xerrar. Parlen dels nois i de que ella havia començat massa aviat a pensar en tios, que donaria lo que fos per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Raquel
  • raquel
  • raquel
  • Raquel
  • raquel
  • raquel
  • Raquel
  • raquel

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS