Raymond Loewy

Páginas: 4 (807 palabras) Publicado: 29 de abril de 2012
1. Un Parisenc als Estats Units

Raymond Loewy va néixer a Paris el 5 de novembre del 1893. Tot i néixer a França gairebé tota la seva carrera professional la va dur a terme als Estats Units.
Als15 anys, Loewy va dissenyar un aeromodel que posteriorment va construir i pilotar. Els diners que va aconseguir venguent aquest aeromodel i la seva patent els va destinar a finançar els seus estudisa la Université de París, on es va llicenciar en enginyeria. Finalitzats aquests i després d’exercir de subtinent a l’exercit francès durant la Primera Guerra Mundial, el 1919 viatjà als Estats Units.[pic]



Concretament a Nova York, va ser quan va començar a especialitzar-se en la matèria dissenyant i preparant aparadors per diferents empreses de renom considerable. Durant els 5 anyssegüents ( de 1923 a 1928 ) es va dedicar a fer il·lustracions de moda per revistes (Vogue entre d’altres), una professió que ell mateix definia com a “superficial però agradable”. L’any 1929envoltat d’una crisi general econòmica, ell veié recompensats els seus esforços en forma d’un estudi propi de disseny industrial. Amb un lema molt representatiu va definir els ideals de la “nova empresa”: “Entre dos objectes del mateix preu, la mateixa funció i la mateixa qualitat, es ven mes el que és mes bonic”



2. Del primer encàrrec a un dissenyador de prestigi.

El primer encàrrec que varebre va ser un rediseny de la carcassa d’una multi copiadora que va resoldre fent-la inicialment de plastilina per aconseguir un disseny senzill i eficaç. Entre altres també va dissenyar cotxes ambformes còniques i amb formes aerodinàmiques, diferents models de locomotores i múltiples millores a petits objectes cohetidians.




Val a dir però que el seu primer disseny d’un producte amb unampli ventall de vendes i conegut arreu va ser la Coldspot, que a mes de complir amb les seves funcions refrigeradores, també disfrutava d’una bellesa estètica considerable i d’un cost de producció...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Raymond Loewy
  • Raymond Loewy
  • Biografia Raymond Loewy Diseñador Industrial
  • Raymond Loewy
  • raymond
  • Raymond Chandler
  • Raymond catell
  • Raymond Savignac

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS