Rebeldes del swing

Páginas: 10 (2367 palabras) Publicado: 4 de enero de 2015
REBELDES DEL SWING




24-02-12
Filosofia
3r ESO “A”


Activitats:

1.- Cerqueu informació en relació a la situació d'Alemanya des de 1933 amb l'ascenció de Hitler al poder.
Adolf Hitler va ser un polític alemany d'origen austríac, un dels dictadors més poderosos del segle XX, que va transformar Alemanya militaritzant completament la seva societat i va portar al paísaixí com a gran part de la resta del món a la II Guerra Mundial. Hilter, sorprenentment, va ascendir al poder democràticament. La societat d'Alemanya el va escollir en unes eleccions democràtiques. Tots ells no sabien el camí polític que anava a seguir Hilter, fins a tal punt que arribés a generar l'Holocaust. Hilter afirmava que si la societat estigués sota el seu poder, tots els alemanystindrien feina i viurien en un estat del benestar. Encara que ell no explicava la manera com ho aconseguiria, que aquesta era matant o fent fora als jueus i turcs, que Hilter es pensava que els alemanys no tenien feina per culpa d'aquests. Que mica en mica, després d'assolir el poder, Hilter els hi va ficar al cap aquesta idea, fins que va arribar un punt que gran part de la societat tenia aquestaideologia. Tots els alemanys pensaven que el motiu pel qual ells no tenien feina i esdevenien més pobres era perquè els jueus i turcs que immigraven a Alemanya els hi prenien els llocs de treball. La part d'alemanys que opinava d'aquesta manera s'anomenaven nazis. Hitler amagava a la societat alemanya el que els hi estava fent als jueus, no tenien ni idea de l'Holocaust. La gent no sabia que els jueuseren portats a camps de concentració. De tal manera que Hilter tenia completament enganyats als alemanys i tenia a tots els nacis a favor seu. Hitler comptava amb la seva policia secreta, la Gestapo, i amb les presons i camps de concentració per intimidar als seus oponents. Finalment es suïcida Hilter en el 1945, acabant amb la seva dictadura. Encara que hagués mort el seu principal líder, elsnazis van seguir el seu camí i amb la mateixa ideologia, avui en dia també segueixen existín els nazis.


2.- Què eren les Joventuts hitlerianes?
Les Joventuts hilterianes eren joves alemanys que duien a terme un entrenament militar i desenvolupen el seu enteniment i obediència a la ideologia nazi. Van ser creades pel Partit Nacional Socialista Alemany dels Treballadors (NSDAP) el 1926, percrear un nou sistema d'ensinistrament per a joves, aquí es on apareixen els dos personatges protagonistes de la pel·lícula. La motivació bàsica de les Joventuts hitlerianes era la d'entrenar a futurs superhomes aris i soldats que servissin fidelment a la Alemanya nazi quan fossin adults. L'entrenament físic i militar va ser considerat més important que l'educació acadèmica i científica en totes lesorganitzacions de les Joventuts hitlerianes. Els joves en els campaments van aprendre a fer servir les armes, van desenvolupar força física, van aprendre estratègies de guerra i van ser educats en l'antisemitisme (mostrar hostilitat cap als jueus, o cap a la cultura i influència d'aquests).

3.- El nacionalsocialisme (com tots els totalitersimes) va fonamentar bona part del seu control social enla imposició d'una societat homogènia i monolítica. Què en penses d'aquesta dèria uniformitzadora?
Crec que aquest moviment uniformitzador el feien, més que res, perquè tothom penses el mateix i que no hi hagués cap revolucionari que els destrocés el nacionalsocialisme. Encara que molta gent no tenia aquesta ideologia nazi hi eren en el grup, ja que se senten sols sense cap mena d'estimació inecessiten a un grup que els aculli. Per així poder sentir que són algú, que formen part d'un grup i ser importants. No perquè pensin que el nacionalsocialisme està bé ni molt menys, només busquen un grup en el que sentir-se importants i donar-li una mica de sentit a la seva vida. També donava suport el fet de que la societat alemanya pensés que els jueus els hi treien la feina, que encara que ells...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los Rebeldes del Swing
  • LOS REBELDES DEL SWING
  • Los Rebeldes Del Swing
  • Rebeldes del Swing
  • Rebeldes del swing
  • Swing
  • Swing
  • swinger

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS