Recensió

Páginas: 7 (1642 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2014
RECENSIÓ D’UNA LECTURA
-305435610235TÚ ERES EL MENSAJE. La comunicación a través de los gestos, la imagen y las palabras

Roger Ailes / Jon KrausharPer començar volia esmentar una mica al autor i col·laborador del llibre, que he escollit. Crec que es important ja que Roger Ailesdesenvolupa “ Tu eres el mensaje” a partir dels seus contactes , com consultor en comunicacions amb nombroses persones influents del món de la política com presidents , governadors i senadors dels Estats Units, i amb alguns dels personatges més importants del món de l'espectacle.
Roger Ailes , actualment, és el president de Fox News Channel, i president del Grup Fox Television Estacions. Va ser unconsultor de mitjans dels presidents republicans Richard Nixon, Ronald Reagan i George HW Bush i de la primera campanya de l'alcaldia de Rudy Giuliani (1989). Guanyador d’un premi Emmy.
Jon Kraushar, es assessor dels líders del Congrés, incloent a Eric Cantor i Paul Ryan; Entrenador de debat de Dick Cheney; entrenador executiu per a empreses com Nestlé i Sotheby 's. Va ser el soci de RogerAiles i coautor de “ tu eres el mensaje”.
Es tracta d’un llibre de divulgació on Alies explica i posa exemples de conceptes i tècniques pràctiques sobre l'àmbit de les comunicacions personals i professionals , amb l’ intenció de qui llegeixi el llibre pugui donar el millor de si mateix en cites , negociacions , vendes , intervencions orals , entrevistes de treball i intervencions televisives ,relacions interpersonals, etc. Roger demostra un nou enfocament d'aproximació a l'univers de la comunicació .
Es un llibre diferent i molt útil, directe i fàcil de llegir. Per a mi, es un llibre que estimula, i que et mostra que per ser un bon comunicador no has de suportar tediosos ensinistraments ni alterar la teva personalitat bàsica. T’ajuda a desenvolupar la teves eines per persuadir i influiren altres persones importants per a un mateix, ja sigui en la nostra vida professional com personal. També a comprendre la manera en què la televisió ha canviat totes les regles de la comunicació i com això en afecta mes del que pensem. Aprendre a desxifrar la manera com ens veu la resta de la gent i aconseguir el que desitgem en cada moment sense deixar de ser nosaltres mateixos.
Encara que estracti d’un llibre de divulgació , penso que es molt útil i accessible per qualsevol persona, i que pot ajudar en la nostra comunicació diària.
Com estudiant d’ Educació Social, em serveix d’ajuda per afrontar certes situacions, ja que la comunicació , el diàleg i l’escolta son les nostres eines principals.
Partim de que els recursos que transmeten els nostres missatges no nomes son lesparaules, també la veu, la manera de moure, els gestos i actituds, entre d’altres.
Es considera que els éssers humans ens formem una impressió en els primers set segons de conèixer algú , fins i tot sense pronunciar una paraula , per simple contacte visual o auditiu , i per les actituds . També és cert que només fem servir una mínima part de la nostra habilitat per a la comunicació , com observem iescoltem als altres, si llegim les parts compostes de les persones , és a dir , la consonància entre les actituds , el que es diu , com es diu , com es mou, etc.
Per això , el missatge no només està compost de paraules , sinó de tots els elements humans i ambientals que permeten una connexió intel · lectual i emocional amb els interlocutors , d’això, el fet que el missatge sigui un mateix en laseva totalitat . També s’ha de considerar que les persones tenim diferents significacions sobre els objectes i situacions, tenir en compte el context en què es desenvolupa el acte comunicatiu, i desenvolupar les nostres habilitats comunicatives per interaccionar amb el món que ens envolta. Però el missatge en si no és suficient per ser un bon comunicador , cal també saber escoltar , perquè en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Recensió
  • RECENSIÓ
  • Recensió Prosopagnosia
  • Recensi N
  • Recensi N
  • Recensió Sócrates
  • Recensió Paremènides
  • RECENSIÓ

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS