Receptes

Páginas: 32 (7786 palabras) Publicado: 28 de abril de 2012
Pizza
[pic]
Doncs n'he fet ja moltes vegades, però no havia posat mai ni recepta ni fotos.
Desde que vaig provar de fer la base de la pizza no he tornat a comprar més pizzes fetes, tens infinitat de combinacions per poder fer-les al teu gust, l'única pega que li trobo, si se'n pot dir pega és que has d'esperar a que llevi la massa. També les he provat de fer amb les farines que porten ja elllevat i que no s'ha d'esperar tant, però no tenen color ni comparació.
Aqui teniu la recepta:
Ingredients:
1 cullerada d'oli d'oliva
240 ml   d'aigua tébia
5gr llevat per fer pizzes (jo en faig servir un d'específic, que es pot trobar fàcilment)
1 cullerada i mitja de sal
500 gr farina de força
Es posen tots els ingredients en un bol i es treballen amb les mans, quan veiem que comença aagafar consistència ho treballeu al marbre de la cuina, va molt millor. Quan  tinguem la massa ben treballada la tornem a posar al bol i la tapem amb un drap unes dues hores. Passat aquest temps només us cal estirar i donar forma a la massa, enfarinar una mica el lloc on la voldreu coure, sigui una safata o un motllo de pizza, ja que va millor per treure posar-hi una mica de tomàquet triturat imozzarella i només caldrà que feu volar la imaginació i hi afegiu els ingredients que volgueu. Pebrot escalivat, tonyina, bacó, etc.
Avui he fet  una de pinya, pernil dols i gambes i l'altre de formatge de cabra pernil dols i bacó 
Fa temps vaig estar buscant una manera per no haver de fer les dues pizzes al mateix temps, ja que amb aquestes mides en surten dues de grossetes, doncs aquí teniu un trucper mantenir-la. Un cop ha llevat la massa l'estireu la massa sobre un paper vegetal com si l'haguessiu de preparar per menjar al moment i l'emboliqueu, formant un rotllo com els que venen als supermercats de pasta fresca, quan teniu el rotlle ho emboliqueu amb paper film i teniu dues alternatives, posar-la a la nevera per consumir en uns dies, fins a una setmana o congelar-la.
[pic]Coca de cabell d'angel i pinyons

[pic]
Aqui teniu una altre coca molt fàcil i ràpida de fer, l'he fet aquest mateix matí. El cabell d'angel veureu que és comprat, és fàcil de trobar. Ja arribarà el dia que provi de fer també el cabell d'angel.
Ingredients:
300 gr cabell d'angel
dues làmines de pasta de full rectangular
sucrepinyons
ou

Procedim a col.locar sobre un paper vegetal en una safata del forn una de les dues làmines de pasta de full, la punxem amb una forquilla. Seguidament extenem el cabell d'angel procurant deixar un centimetre fins a les vores.

[pic][pic]

Separem la clara del rovell i pintem amb la clara les vores que haurem deixat sense cabell d'angel, també pintarem les vores de l'altre pasta de fulli la posarem a sobre de la primera de manera que les vores amb clara d'ou estiguin unides. Amb l'ajuda d'una forquilla apretarem les vores d'aquesta manera quedaran unides i a més també quedarà bonic. Punxarem la superfície de la coca i amb el rovell batut amb una mica d'aigua procedirem a pintar-la tota, afegirem pinyons i sucre al gust i ho enfornarem uns 10 minuts amb escalfor per sota a 180ºi després uns 15 minuts o fins que quedi rossa amb escalfor per sobre però aquest cop pujant la temperatura a 200º.






"Negritos" amb fruits secs

[pic]
Jo sóc molt xocolatera, però de la negre, negre, je je je. Normalment no tinc fruits secs a casa o sigui que aquesta recepta "no la podia fer", si que la podia fer però suposo que hauria quedat com un pà de péssic de xocolata, aixíque avui m'he provist d'una mica de tot. Doncs som-hi
Ingredients:
100 gr xocolata negre, si pot ser amarga
125 gr mantega en pomada
125 gr de sucre
2 ous
100 gr de farina de reposteria
8 gr de llevat
un polsim de sal
una culleradeta de sucre avaïnillat
fruits secs a la vostra elecció (jo he posat nous i ametlles)
cacao en pols per decorar

Desfarem  la xocolata al bany maria i un cop...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Turismo Receptivo
  • Turismo Receptivo
  • Aprendizaje receptivo
  • la receptividad uterina
  • aprendizaje receptivo
  • lenguaje receptivo
  • Ciclo Receptivos
  • Turismo Receptivo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS