Red Hot Chilli Peppers

Páginas: 18 (4407 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2013

Red hot
chili peppers







Pau Goixens
E3B
Dani Martinez
Música

Index:

Biografía…………………………………………………………..…pàg.3
Michael Balzary…………………………………………………...pàg.4
Anthony Kiedis I Chad smith………………………………..…pàg.5
Chad smith I josh Klinghoffer………………………….……pàg.6
Hillel Slovak I jack irons………………….………..…….…..pàg.7
Johnfrusciante…………………………………………………...pàg.8
Alters components……………………………………………….pàg.9
Estil de música I evolució……………………………….……pàg.10
Discografía………………………………………..pags.10,11,12,13,14
Curiositats………………………………………………………..pàg.15
Opinió personal……………………………………………..……pàg16.
Bibliografía……………………………………………………….pàg.17
Análisis de dues cançons…………………………….…..pàg.18,19









Red Hot Chili Peppers:
La història musical dels Red Hot Chili Peppers comença a LosAngeles (Califòrnia, USA.), l’any 1982, quan diversos amics s’uneixen per formar una banda i tocar en els locals nocturns, els músics d’aquesta banda eren: Michael Balzary (Flea), en el baix, Hillel Slovak, el guitarrista, Jack Irons, el bateria i Anthony Keidis com a vocalista. En el primer espectacle que van oferir, van cridar molt l’atenció perquè van tocar despullats, aquest acte els hi va donaruna gran publicitat a Los Angeles i va fer que signessin amb una important discografia.
Desprès d’això Irons i Slovak abandonen el grup i els substitueixen en Cliff Martínez i Jack Sherman, i el 1984 publiquen el seu primer disc: “Red Hot Chili Peppers”, amb el que no va tenir molt èxit. Desprès d’aquell fracàs Sherman abandona el grup i torna l’Slovak, i es comencen a promocionar a través deconcerts, abans d’editar els seu segon disc: “Freaky Styley”, amb el que va tenir molt més èxit i es van fer un lloc en el panorama musical d’Estats Units.
Jack Irons torna al grup substituint a Cliff Martínez, i tornen a ser els mateixos components de la banda que quan es va crear, però els problemes d’addicció a les drogues d’en Slovak començaven a fer efecte en la qualitat del grup, en el1987 van treure el seu tercer disc, “The Uplift Mofo Party Plan”, en que van aconseguir superar el llistó de vendes. Desprès de la gira del seu nou disc, Slovak mor d’una sobredosis i Irons abandona un altre cop el grup, tothom va pensar que era el final de la banda, però en el 1989 van ressorgir, gràcies a l’incorporació d’ John Frusciante, com a guitarrista, i Txad Smith, com a bateria.
Aquellmateix any van publicar un nou disc, el quart de la banda, “Mothers Milk” va ser considerat com uns dels millors de Red Hot Chili Peppers. A la gira del nou disc van fer grans espectacles i va ser un èxit. Dos anys desprès van publicar “Blood Sugar Sex and Magic” i en el 1995 “One Hot Minute. Però, l’any 1999 van crear el millor disc, “Californication”, en que van batre tots els registresmusicals. Quan es va entrar en el segle XXI van publicar “By the way”, “Stadium Arcadium” i “I’m with you”. En aquest últim àlbum Frusciante abandona el grup, i el subsititueix Klinghoffer, com a guitarrista del grup.
Michael Balzary:
Michael Peter Balzary és més conegut com “Flea”, és el baixista des de la creació del grup. Va néixer Melbourne, Austràlia, el 16 d’Octubre del 1962. Als 5 anys la sevafamília es va mudar a USA, allà els seus pares es van divorciar, el pare va retornar a Austràlia, i la mare es va quedar a Amèrica, on va conèixer un músic de Jazz amb qui es va casar. Aquella nova família es va mudar a Los Angeles, on Flea va començar a tocar la trompeta, tots els seus professors deien que tenia un do. El padrastre d’en Flea era un alcohòlic agressiu i freqüentment es veiaembolicat en tirotejos amb la policia. Als tretze anys en Flea va començar a fumar cànnabis.
Va anar a estudiar a l’Institut Fairflax, on es va sentir desplaçat a causa dels seus gustos musicals. Però, de seguida va conèixer a Anthony Kiedis, que el va introduir en el rock, però sobretot en el punk rock.
En Flea també va ser un gran amic de Slovak, qui li va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Red hot chilli peppers
  • Bandas:Sinergia y Red Hot Chilli Peppers
  • Red Hot Chili Peppers
  • Red hot chili peppers
  • red hot chili peppers
  • Red Hot Chili Peppers
  • Red Hot Chili Peppers
  • Red Hot Chilly Peppers

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS