Redacció de catala

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (572 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 25 de enero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
Fase de planificació:
- La meva anècdota divertida va ser el 27 de setembre de 2007.
- Explicaré com el meu germà Toni es va posar les manilles.
- Començaré explicant que havíem enterrat el meupare, el perquè va passar, i faré una breu introducció a l'historia en concret. Acabaré el text donant-li moralitat i afegiré lo que actualment sentim quan ho recordem.
- Ho explicaré tot en 1a personadel singular "Jo", en algun cas també faré servir la 1a persona del plural "Nosaltres".
- Ho explicaré tot en passat "no tenia ni idea ...", "pensàvem anar...".
- En el 1r paràgraf explicaré comvam enterrar el meu pare i perquè, seguit dún missatge optimista, i darrerament la introducció a l'anècdota.
- En el 2n paràgraf explicaré com el meu germà es va posar les manilles, i com es vadesenllaçar tot.
- En el 3r paràgraf la moralitat i lo que sentim quan ho recordem.

Fase de redacció:

Quan hi penso, encara ric!
Era el dia 27 de setembre de 2010, havíem enterrat el meu pare, elcàncer avia pogut amb ell, jo estava trist però dins d'aquella tristesa vaig poder trobar molts moments graciosos, entre d'ells al dia següent, al portar cap a casa les coses que el meu pare m'haviadeixat en herència.
En arribar a casa, vaig anar corrent a ensenyar-li al meu germanastre Toni, tot lo que m'havia portat. Roba, fotografies, joies, la seva col·lecció de ganivets, unes manilles, etc. EnToni al veure les manilles immediatament se les va posar! Ell tot content, i jo amb la cara de: però que cony fas? Ell em va mirar i va preguntar: i la clau? (jo no tenia ni idea d'on era la clau) perun moment es va parar el temps... tot preocupats, pensàvem anar a la comissaria, per aviam si les hi podien treure, amb les conseqüents explicacions que jo hagués de donar a l'autoritat. Desprésd'una bona estona pensant una solució, vaig mirar el joier del meu pare, i alguna cosa em va dir que l'obris, la nostra sorpresa va ser al veure que dins la clau que les obria.
En resum, si algun cop...
tracking img