Reflexió Pensament

Páginas: 2 (315 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2012
Com ja heu dit molts de vosaltres, se’m fa difícil donar una definició de pensament. He llegit els materials i tot el que heu comentat, i cada cop va sortint més informació i pertant, més dubtes. Crec que és un concepte tan ampli que és difícil donar una definició concreta, i per això cada autor te la seva pròpia. Esperem que al final del semestre siguemcapaços de donar la nostra.

Tot i això, gràcies al material de Dewey, ara sé que hi ha diferents tipus de pensament . La informació relacionada amb el pensament reflexiu és lamés extensa i podria definir-se com el pensament que ha de tindre la finalitat de trobar una conclusió, una veritat. Totes les persones entrevistades van dir que quan méspensaven era quan tenien un problema i necessitaven resoldre’l. Així, en aquests casos s’utilitzaria el pensament reflexiu, el que Dewey ens explicava, i concretament el més comentat enles entrevistes.

Entrevistar a diverses persones ha estat una activitat molt interessant perquè la majoria han coincidit en diferents aspectes. Al principi no sabien què dir,però poc a poc anaven sortint idees com que quan dormim no pensem. Tot i que totes em van dir que sempre estaven pensant, després canviaven de idea i trobaven activitats ondeixaven la ment en blanc.
Com han comentat ja, el concepte de la ment en blanc és una cosa que solem dir però que no saben ben bé què significa ni com fer-ho, si és que es pot fer...Molts fan meditació, es relaxen i diuen poder quedar-se en blanc. Jo soc incapaç de fer-ho quan m’ho plantejo, i sempre acabo pensant si estaré en blanc. Un bucle.

Ésinteresant conèixer les diferents definicions dels autors, i també les definicions dels companys, perquè cada persona pot aportar una nova idea i entre tots crear una definició global.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Reflexió Sobre Les Teories Del Pensament i El Llenguatge
  • pensament
  • Pensament
  • Reflexio
  • Reflexio
  • reflexió
  • corrents de pensament
  • Pensament contemporani

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS