reforma laboral

Páginas: 2 (326 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2013


La reforma laboral aprovada el 10 de febrer de 2012 es la sisena que s’aprova a Espanya des de 1980. L’última va ser amb el govern de J.L.Zapatero al juny de 2010. Es tramitarà comProjecte de Llei. Els seus principals objectius són millorar la feina del aturats, donar més estabilitat a la feina, fomentar la formació durant la vida laboral i introduir flexibilitat interna ales empreses.
Els contractes fixes que es facin a partir d’ara tindran com a indemnització 33 dies per any treballat en cas d’acomiadament improcedent amb un màxim de 24 mensualitats. Sil’acomiadament és procedent, la indemnització serà de 20 dies amb un màxim de 12 mensualitats.
Es crea un contracte indefinit per als emprenedors amb empreses amb menys de 50 treballadors. I aquesttreballador podrà cobrar el 25% de la prestació d’atur.
Es fa un contracte fixe a temps parcial per obrir el mercat als joves en atur amb uns salaris limitats i acomiadaments més barats acanvi d’estabilitat.
Es bonificarà als joves menors de 30 anys amb fins a 3600 euros i als aturats de llarga duració amb 4500 euros. Es regula el teletreball i es modifica el contracte establea temps parcial i el de formació i aprenentatge.
Es reforma el contracte de formació : els treballadors es podran formar a les seves empreses a l’estil dual. L’edat màxima serà de 30 anys iquan l’atur baixi al 15% serà de 25 anys. Els treballadors tindran 20 hores de formació a l’any que ho pagarà l’empresa. La reforma també elimina l’autorització laboral administrativa. Pertant, els ERO només els autoritzarà el jutge.
Per afavorir la creació d’empreses, els joves podran capitalitzar el 100% de la prestació d’atur si creen un negoci propi.
Es reforça la lluitacontra els fraus a l’atur. Els aturats que cobrin prestació podran realitzar un treball social per la comunitat.S’impulsa la participació del sector privat a la intermediació laboral.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Reforma Laboral
  • Reforma Laboral
  • REFORMA LABORAL
  • reforma laboral
  • Reforma Laboral
  • La Reforma Laboral
  • Reforma Laboral
  • Reforma Laboral

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS