religion

Páginas: 3 (698 palabras) Publicado: 11 de junio de 2013
Introducció:

Hem triat aquest treball perque ens agrada aquest tema i el món que envolta el rap, els seus estils de música, la seva vestimenta, la forma de cantar les cançons que la majoria fanamb rimes.
Amb rimes intel · ligents i crítiques sobre la societat.
El nostre objectiu és instruir la gent amb poc coneixement del rap i aprofundir sobre la seva història.
S'ha de distingir entreel rap i el hip hop
La diferència és:
N'hi ha que pensen que el rap es basa en una lletra amb rima, semblant a la poesia, amb una base una mica melòdica, i per contra, el hip-hop té una base ambmés percussió i una lletra més crítica, que parla de els aspectes més crus de la vida (violència, drogues, discriminació, armes ...). Això ho qualifiquem com mentida

La principal diferència entre elhip-hop i el rap és que el hip-hop és una cultura que engloba la forma de vestir, el ball (break dance), el grafitti, i entre moltes coses, la música rap.













Desenvolupament:Els rapers utilitzen un estil musical que sorgeix als barris de negres i hispans novaiorquesos. Vinculat des de principis dels 80 als ambients de la cultura hip-hop, a imatge i semblançad'aquesta integra diversos corrents, com la break dance music, el electro, el graffiti urbà o el scratch.
Si el hip hop es va distingir per evolucionar a partir de les formes primigènies de la músicareligiosa de la comunitat negra dels Estats Units, a través d'una expressivitat laica i popular que es va conciliar molt sovint amb el funk, el rap es desenvolupa sobretot per dos vías.Rompe seus llaçosamb el funk i la música disco de consum accentua la seva relació amb el break dance alhora que radicalitza els seus signes d'identitat de carrer mitjançant formes autònomes i un llenguatge específici combatiu. En les seves primeres manifestacions, i seguint la pauta break, el rap va sorgir de les operacions que a les sales de ball executava un disc joquei utilitzant un o diversos temes, a fi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La religiòn
  • La religion
  • Religion
  • Religion
  • Religiones
  • La religion
  • Religion
  • Religion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS