Reputación on-line

Páginas: 3 (501 palabras) Publicado: 24 de febrero de 2015

CAS "DEL HELL":



QUÈ VA PASSAR?

El cas "Dell Hell" va ser un dels primers casos de crisi de reputació amb impacte mundial a causa de la mala utilització de tecnologies 2.0 i que vaproduir un canvi estructural d'organització.

Jeff Jarvis era periodista i blogger. Estava bastant introduït a la xarxa, és a dir a internet. Jeff era un client de Dell fins que un dia va tenirproblemes amb l’ordinador i va optar per utilitzar el servei de garantia de Dell. L’empresa no va saber trobar cap alternativa per solucionar el problema amb l’ordinador de Jeff Jarvis. A partir d’aquí elperiodista va decidir exposar el problema als seus lectors.
Més tard va veure que en el seu blog hi havia moltes queixes dels usuaris. Aquests usuraris es queixaven del mateix problema que va tenirJeff Jarvis amb el seu ordinador. Cada vegada hi havia més comentaris al seu blog en contra de Dell. Tot i les queixes l’empresa no va fer cas de res i simplement va preferir tenir la boca tancada.COM HO VÀREN SOLUCIONAR?

Jeff Jarvis va publicar una carta, “Dear Mr. Dell”, en la qual exposava tots els problemes de la companyia i també proposava les solucions al problema.

En aquestacarta s'estableix una estratègia de gestió de la crisi. Aquesta estratègia va ser adoptada per la companyia amb humilitat i saviesa.


· Dell va fer importants inversions, concretament 150M $van servir per a millorar el seu servei d'atenció al client intentant reduir les trucades de 9 a 3 min.
· Es va crear un bloc, Direct2Dell, amb l'objectiu de donar més transparència a la companyia.· S'informa al client de forma audiovisual creant un vídeo bloc al Youtube.
· La companyia Dell va optar per generar un Outlet a Twitter a càrrec del treballador Ricardo Guerrero.
o Va vendremés de 2 milions de dòlars en els dos primers anys mitjançant l'ús de codis promocionals.
o En l'actualitat compta amb més de 100 treballadors twitejant a través de 35 canals
diferents
.· Dell...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Reputación on line
  • Estados Unidos On Line
  • Crm on line
  • Radio Humanet On Line /
  • Educacion on line iacc
  • COMUNIDAD DE LECTORES ON-LINE
  • compra on-line
  • Privacidad on line

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS