Requiem for a dream (Catalán)

Páginas: 3 (633 palabras) Publicado: 18 de enero de 2015
Requiem for a Dream
Argument:
La pel·lícula comença amb el robatori habitual d’en Harry a la seva mare la Sara. Li roba la televisió.
La Sara va al mercat sempre i la compra, ella estàenganxadíssima a la televisió i un dia rep una trucada dels de la televisió (però en realitat no ho són) i s’obsesiona en que te que cabre en el seu vestit vermell però es dona compte de que ja no hi cap.
EnHarry té una novia, la Marion Silver, la qual el seu somni és tenir una botiga de roba amb els seus propis dissenys. I per aconseguir-ho es convertiran amb narcotraficants.
La Sara els hi comenta ala seves amigues que te que cabre en el vestit i elles li recomanen un dietista que li recepta unes pastilles però son perjudicials per la seva salut.
En Harry , en Tryrone i la Marion comencen a avendre drogues. Aconsegueixen molts diners però van haver de pagar la fiança a en Tyrone per que en un tiroteig la policia el va engarjolar.
Com que no tenien prous diners, la Marion decideix vendreel seu cos a canvi de diners i en Harry i en Tyrone a Florida a buscar drogues de calitat.
La Sara cansada de tan esperar a que truquessin de televisió decideix anar al plató de la cadena a preguntarper quan sortiria però ells li diuen que és un error i es donen compte del seu mal estat i l’envien a un hospital.
En Harry pel camí de Florida, es dona compte de que té mal al braç i quan ja nosuporta el dolor van a un hospital, allà el metge veu que té el braç així de malament per culpa de les injeccions i decideix trucar la policia. La qual arresten a en Harry i en Tryrone.
El final de lapel·lícula es una mica trist perquè cap dels personatges aconsegueix el que vol.
Els personatges:
-Sara Golrfard: és la mare d’en Harry. Des de que va morir el seu marit s’ha tornat una edicte de latelevisió, només fa que menjar i mirar la televisió.
-Harry Golrfard: La seva mare és la Sara. És un noi amb moltes iniciatives, i de caràcter fort.
-Marion Silver. La novia d’en Harry. Una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Analisis requiem for a dream
  • Requiem For A Dream Reflexión
  • Requiem For A Dream
  • Requiem For A Dream
  • Requiem for a dream
  • Ensayo Requiem For A Dream
  • Análisis de Requiem for a dream
  • Reflexión Requiem for a dream

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS